A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Оголошення

Увага! Оголошення для населення!

Для населення громади до кінця 2024 року у співпраці з ГО «Проліска» продовжує курсувати соціальний маршрут за наступними напрямами:

09:05:16 15.02.2024

Звернення до мешканців громади!

Адміністрація Зноб-Новгородської селищної ради звертається з проханням НЕ ТЕЛЕФОНУВАТИ на номер гарячої лінії 1539 за для допомоги в оформленні гуманітарної допомоги. Гуманітарна допомога оформлюється лише за гугл-формою розміщеною в оголошенні. Протягом січня і лютого 2024-го року для можливості отримання гуманітарної допомоги потрібно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/wZGzYg4WtXiQMon98 До складу гуманітарної допомоги входять продуктові, гігієнічні набори та портативні батареї, щоб забезпечити базові потреби вразливих категорій в прикордонних територіях Сумської області

15:24:42 13.02.2024

Ситуація на прикордонні станом на 21.00 12.02.2024.

Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 59 вибухів – з мінометів, артилерії, FPV дроном камікадзе та скидання ВОГ з БпЛА. Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська громади. 

22:36:05 12.02.2024

Увага! Оголошення для населення!

Для населення громади до кінця року у співпраці з ГО «Проліска» продовжує курсувати соціальний маршрут за наступними напрямами: Щосереди за  маршрутом смт Зноб-Новгородське –  с. Кустине – с. Чигин – с. Уралове – с. Дібрівка – м. Шостка (та у зворотному напрямку). Запис на маршрут здійснюється в ПОНЕДІЛОК з 08:00 за телефоном +380997510613. Щопятниці за  маршрутом смт Зноб-Новгородське – с. Лісне – с. Голубівка – смт Зноб-Новгородське – с. Мефедівка – с. Кренидівка – с. Очкине – с. Журавка – с. Кривоносівка – с. Хильчичи – с. Глазове – м. Шостка (та у зворотному напрямку). За цим рейсом в смт Зноб-Новгородське посадка пасажирів відбуватись НЕ буде. В інших населених пунктах ЩОСЕРЕДИ у робочий час (з 8:00 до 16:00) запис буде проводити староста згідно доведеної кількості посадочних місць. Кількість місць обмежена – 25. СОЦІАЛЬНИЙ МАРШРУТ ДІЄ ДЛЯ СОЦІАЛЬНО НЕЗАХИЩЕНИХ ВЕРСТВ НАСЕЛЕННЯ! Тому просимо користуватись маршрутом тільки для вирішення важливих питань!

12:54:37 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь