A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

На 2017 рік

СХВАЛЕНО розпорядженням Зноб-Новгородського  селищного голови від 2016 року №

ПЛАН

 соціально-економічного та культурного розвитку

Зноб-Новгородської  об'єднаної територіальної громади на

2017 рік

смт. Зноб-Новгородське

2016

І. Вступ.

1.1. Пріоритетні цілі та завдання діяльності об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

Програма соціально-економічного розвитку Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади на 2017 р. (далі - Програма) розроблена відповідно до вимог законів України "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України", "Про місцеве самоврядування в Україні",  Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, затвердженої постановою Кабінету міністрів України №385 від 06.08.2014 р.

У Програмі визначено цілі та завдання соціально-економічної та культурної діяльності об’єднаної територіальної громади на 2016 рік, спрямовані на розвиток території громади – роботи з благоустрою, виконання будівельних та ремонтних робіт на об’єктах комунальної та інших форм власності, поповнення дохідної частини бюджету, з метою формування якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади.

Заходи Програми фінансуються за рахунок коштів бюджету Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади, субвенцій з державного, обласного бюджету, коштів підприємств та інвесторів.

У процесі виконання Програма може уточнюватися. Зміни і доповнення до Програми затверджуються сесією Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади за поданням голови  об’єднаної територіальної громади або відповідних постійних депутатських комісій.

Звітування про виконання Програми здійснюється за підсумками року.

Зноб-Новгородська об’єднана територіальна громада перша об’єднана громада в Середино-Будському районі Сумської області. До складу Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади входить вісім населених пунктів, зокрема: села Кривоносівка, Кренидівка, Голубівка, Зноб-Трубчевське, Стягайлівка, Зноб-Новгородське, Нововасилівка, Очкине з адміністративним центром в селищі Зноб-Новгородське.

Приблизна площа  об’єднаної територіальної громади становить 

500,01 км2 та налічує 5258 населення.

Стратегічною метою Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади є виконання наступних робіт:

- ремонт та поступове асфальтування доріг Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади;

- розроблення та коригування генеральних планів, проектів детального планування територій, зонування територій населених пунктів, які ввійшли в Зноб-Новгородську об’єднану територіальну громаду;

- капітальний ремонт будівлі для розміщення центру надання адміністративних послуг населенню;

-  розвиток комунального підприємства  Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади;

-  завершення робіт по вуличному освітленні  Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади.

Загальний очікуваний ефект від реалізації програмних цілей – підвищення рівня благоустрою Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади, розвиток духовно-культурних та спортивних закладів, підвищення рівня надання послуг комунальним підприємством.

ІІ. Соціальна сфера.

2.1. Демографічна ситуація.

Демографічна ситуація, що склалась в об’єднаній територіальній громаді, характеризується сталою кількістю населення. На фоні загальнодержавного зменшення кількості жителів, у Зноб-Новгородській об’єднаній територіальній громаді спостерігається щорічний приріст  населення.

У Зноб-Новгородській об’єднаній територіальній громаді проживає близько 5200 осіб.

Більшість факторів, які впливають на демографічну ситуацію в об’єднаній територіальній громаді, формуються на загальнодержавному рівні і залежать від фінансово-економічного стану та добробуту населення. Подолання фінансової кризи та поліпшення економічного стану населення, що в свою чергу призведе до досягнення сталого демографічного розвитку, нормалізації і відтворення населення, є тривалим і складним процесом.

ІІІ. Гуманітарна сфера.

3.1. Охорона здоров’я.

На території Зноб-Новгородської  об`єднаної громади функціонує ряд медичних закладів, зокрема:

Заклади первинного рівня надання медичної допомоги, що підпорядковані Середино-Будській центральній районній лікарні  :

  • Зноб-Новгородська амбулаторія загальної практики сімейної медицини (А ЗПСМ)
  • ФАП с.Зноб-Трубчевське
  • ФАП с.Стягайлівка
  • ФАП с.Очкине
  • ФАП с. Нововасилівка
  • ФАП с. Кренидівка
  • ФАП с. Голубівка
  • ФАП с. Уралове
  • ФАП с. Кривоносівка

Кількість населення, що обслуговують дані лікувально-профілактичні заклади:

 

Всього

в т.ч. дорослі

діти до 18р.

з них до 1 року

 с. Зноб-Трубчевське

402

 

 

 

 с. Стягайлівка

163

 

 

 

 с. Очкине

582

 

 

 

 с. Нововасилівка

252

 

 

 

 с. Кренидівка

 567

 

 

 

 с. Голубівка

308

 

 

 

 с. Уралове

396

 

 

 

 с. Кривоносівка

515

 

 

 

Зноб-Новгородська

А ЗПСМ

2069

 

 

 

А ЗПСМ

 

 

 

 

Штати закладів первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД):

 

Сімейні   лікарі ,гол.лікарі,стоматологи

медсестри

Молодші м/с

інші

Зноб-Новгородська АЗПСМ

1,0ст.гол.лікар

2,25ст. сім.лікаря

1,25 ст.стоматолог

3ст. мед. сестри

1ст. акушерки

2ст. фельдш

1ст. лаборант

1ст. медс.фізкаб

2,0 ст.

0.5

АЗПСМ

1,0ст.гол.лікар амбулаторії;

2,25ст. сім.лікаря

1,0 ст.стоматолог

3ст. мед. сестри

1ст. акушерки

1ст. фельдш

1ст. лаборант

1ст. медс.фізкаб.

2,0 ст.

0.5

ФАП с.Зноб-Трубчевське

1,0 ст.зав.ФАП

1.0 ст. акушерки

 

1.0 cт.

 

ФАП с.Стягайлівка

1,0 ст.зав.ФАП

 

0,5 ст.

 

ФАП с. Очкине

1,0ст.зав.ФАП

 

0,5 ст.

 

ФАПс.Нововасилівка

1,0 ст.зав.ФАП

 

1,0 ст. акушерки

1,0 ст.

0,5ст.опалювача

сезонно

ФАП с. Кренидівка

1,0 ст.зав.ФАП

 

0,5 ст.

 

ФАП с. Голубівка

1,0 ст.зав.ФАП

1,0 ст. акушерки

 

1,0 ст.

 

ФАП с. с. Уралове

1,0 ст.зав.ФАП

0,5 ст. акушерки

 

1,0 ст.

0,5ст.опалювача

сезонно

ФАПс. Кривоносівка

1,0 ст.зав.ФАП

 

0,5 ст.

 

Разом

16,75

 

 

 

Кількісні показники роботи лікувально-профілактичних закладів( за 2016р):

 

Зноб-Новгородська АЗПСМ

Довгойнилівська АЗПСМ

Прийнято хворих

9160

10004

Викликів на дім

1580

1907

Виконано аналізів

30662

24893

Зроблено ЕКГ

1189

1150

Хворих в фізкабінеті

869

433

Хворих в денному стаціонарі

277

120

Характеристика лікувально-профілактичних закладів Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади.

Зноб-Новгородська амбулаторія ЗПСМ  розміщена в  окремому приміщенні,яке знаходиться по вул.Шкільна  і є зручним для обслуговування великої кількості населення з навколишніх сусідніх сіл. Набір кабінетів кількісно і якісно не відповідають їх функціональному призначенню і не забезпечують потреби в необхідних приміщеннях. В приміщенні необхідно провести заміну вікон та дверей на енергозберігаючі.Система водопостачання – локальна. Каналізування – на вигріб. Туалети внутрішні. Приміщення не обладнані протипожежною сигналізацією. Дерев’яні конструкції дахів не мають  протипожежного захисту. Огорожа потребує ремонту. Автомобіль  санітарний відсутній,гараж наявний, але потребує капітального ремонту. Крім того в установі необхідно доукомплектувати медичне обладнання, інструментарій та інвентар згідно табелю оснащення.

Довговойнилівська амбулаторія ЗПСМ  розташована в центрі села в двоповерховій будівлі.Споруда загальною  орієнтовною площею 2000 кв.м. потребує капітального ремонту та перший поверх даної будівлі необхідно реконструювати під палати денного стаціонару.Необхідно провести заміну 12 вікон на енергозберігаючі та встановити огорожу навколо будівлі.Опалення газове,туалети внутрішні,каналізація відсутня,водопостачання з криниці ,але близько 50 м є діюча водяна свердловина потужністю 10 тис.л.води за добу.Санітрний автомобіль відсутній,гараж наявний, але потребує капітального ремонту .В установі необхідно провести оновлення медичного обладнаня та інвентаря.

ФАП с.Зноб-Трубчевське має 2 кабінети в окремому приміщенні, яке потребує капітального  ремонту. Вікна металопластикові. Водопостачання та каналізація відсутня.Необхідно провести капітальний ремонт фасаду приміщення,замінити вхідні двері,  придбати твердопаливний котел,встановити внутрішні туалети,та придбати новий інвентар.

ФАП с. Стягайлівка займає 2 кабінети в орендованому приміщені Народного дому. Приміщення  ФАПу потребує косметичного ремонту. Водопостачання та каналізація відсутня.Необхідно провести заміну вікон та дверей в кабінетах  та здійснити добудову до приміщення.

ФАП с.Очкине на даний момент займає 4 кабінети в адмінбудинку  . Потребує капітального ремонту всіх кабінетів та заміни вікон . Водопостачання та каналізація відсутні.

Котел твердопаливний.Водопостачання з криниці.Необхідно замінити інвентар.

ФАП с. Нововасилівка знаходиться у власному спеціально збудованому приміщенні в центрі  села . Потребує капітального ремонту  та часткової заміни вікон . Водопостачання та каналізація відсутні.Опалення пічне,відсутня огорожа,туалети надвірні.Необхідне оновлення меблів та інвентаря.

ФАП с. Кренидівка знаходиться в орендованому приміщенні адмінбудинку в 4 кабінетах.Опалення газове ,необхідно провести реконструкцію під твердопаливний котел.Вікна пластикові,водопостачання наявне,туалети надвірні.Необхідно встановити деревяну підлогу  в 4 кабінетах та оновити меблі та інвентар.

ФАП с. Голубівка знаходиться в орендованому приміщенні адмінбудинку в 4 кабінетах.Опалення газове ,необхідно провести реконструкцію під твердопаливний котел та косметичний ремонт внутрішніх приміщень,оновити меблі та інвентар.Вікна пластикові,водопостачання та каналізація  відсутні ,туалети надвірні.

ФАП с. Уралове знаходиться в власному приміщенні в двох кабінетах. Опалення газове. Необхідно провести капітальний ремонт приміщення та оновити інвентар. Водопостачання відсутнє,туалети надвірні.

ФАП с. Кривоносівка знаходиться в власному приміщенні в чотирьох кабінетах. Опалення відсутнє. Необхідно провести капітальний ремонт приміщення,встановити твердопаливний котел та дерев’яну підлогу,  оновити меблі та інвентар.

Основні завдання та заходи на 2016 рік:

  • Проведення ремонтних робіт (капітальні і поточні, в т.ч. , заміна вікон, дверей, протипожежні заходи і ін.) – 2 млн. грн.
  • забезпечення Зноб-Новгородської амбулаторії

 ЗПСМ двома автомобілями підвищеної прохідності 1 млн.грн

  • Придбання паливно-мастильних матеріалів 100 тис. грн.
  • Медикаментозне забезпечення (надання невідкладної допомоги) 75 тис. грн.
  • Придбання реанімобіля 750 тис. грн.
  • Придбання обладнання, інструментарію, меблів (згідно табелю оснащення) 500 тис. грн.

3.2. Освіта

На території Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади розташовані наступні навчальні заклади:

№ п/п

Назва населеного пункту

Назва навчального закладу

Вартість на одного учня

к-сть учнів

1.

пгтЗноб-Новгородське

Загально-освітня школа І-ІІІ ст.

10,07 тис.грн.

285

2.

с.Зноб-Трубчевське

Загально-освітня школа І-ІІ ст.

12,25 тис.грн.

200

3.

с. Стягайлівка

Степанівський НВК

 І ступеня

26,39 тис.грн.

39

4.

с. Очкине

Зборянський НВК

І-ІІ ст.

  8,70 тис.грн.

202

5.

с. Нововасилівка

Загально-освітня школа І-ІІ ст.

 12.24тис.грн.

99

6.

с.Кренидівка

Загально-освітня школа І-ІІІ ст

11,82 тис.грн.

246

7. 

с.Голубівка

Загально-освітня школа І-ІІ ст.

10,66 тис.грн.

166

8.

с.Уралове

Загально-освітня школа І-ІІ ст.

   

9.

с.Кривоносівка

Загально-освітня школа І-ІІ ст.

   

 

Всього:

 

     13,16

1237

 

Основними потребами навчальних закладів Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади є проведення зовнішнього та внутрішнього ремонту будівель,утеплення фасадів шкіл,заміна вікон, придбання учнівських столів та крісел для класів – кабінетів, класних дошок, електросвітильників, комп’ютерного обладнання;облаштування хімічних, фізичних, географічних, біологічних, історичних кабінетів; влаштування спортивних майданчиків , мультимедійної техніки, спортивного інвентарю, музичного обладнання,інвентарю для їдалень,підведення води та облаштування каналізаційних систем.

Одним з головних питань для Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади є придбання двох шкільних автобусів для реалізації програми «Шкільний автобус», яка надасть можливість безкоштовно доставляти учнів в навчальні заклади об’єднаної територіальні громади.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

  • Проведення зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт,утеплення фасадів ( капітальні та поточні) – 14 млн. грн;
  • Забезпечення матеріально-технічними ресурсами навчальні заклади Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади – 9,0 млн. грн
  • Придбання двох шкільних автобусів для Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади -2,1 млн.грн.
  • Облаштування водопостачання та каналізаційних систем- 600 тис.грн.

IV. Основні напрями соціально-економічного розвитку Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади.

4.1. Розроблення та виготовлення схем та проектів.

У 2017 році необхідно спрямувати всі сили на роботи із виготовлення проектів асфальтування сільських доріг, завершення робіт по освітленню вулиць, провести інвентаризацію земель, що увійшли у Зноб-Новгородську об’єднану територіальну громаду ,  виготовити та поновити  генеральні плани населених пунктів об’єднаної територіальної громади,поновити документацію по нормативно-грошовій оцінці населених пунктів.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

  • Розроблення, оновлення та коригування генеральних планів, проектів детального планування територій, зонування територій населених пунктів, які ввійшли в Зноб-Новгородську об’єднану територіальну громаду –6,2 млн.грн.
  • Розроблення проектно-кошторисної документації по ремонту доріг – 2,5 млн. грн.
  • Розроблення проектно-кошторисної документації на місцеве сміттєзвалище та створення відповідної інфраструктури для експлуатації сміттєзвалища – 400 тис. грн.

4.3. Поліпшення середовища життєдіяльності, розвиток інфраструктури (благоустрій), екологічне середовище.

4.3.1. Розвиток дорожньої інфраструктури.

Для поліпшення транспортної доступності в межах об’єднаної громади, необхідно відновити асфальтне покриття на автодорогах загального користування, місцевого, районного значення на ділянках: Нововасилівка – Зноб-Новгородське-13км; Кривоносівка – Хильчичі – Уралове – 7км?; Нововасилівка – Кренидівка - 4 км?; -10 км;Голубівка – Зноб-Новгородське - Дібровка -20 км?. Загальна протяжність доріг – 49? км.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

 Для проведення робіт по відновленню асфальтного покриття на автодорогах,

які відносяться до Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади  необхідні кошти в сумі 90 млн. грн.

Вуличне освітлення.

Роботи, щодо поліпшення вуличного освітлення потрібно продовжувати, необхідно встановлювати ліхтарі на ділянках, які цього потребують.

На даний момент вуличне освітлення необхідно встановити в

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

Для проведення робіт по будівництві  вуличного освітлення, завершення попередніх робіт по встановленню вуличного освітлення, поточного обслуговування, обсяг коштів становить 5,5млн. грн.

Благоустрій.

Велику увагу на території об’єднаної громади  потрібно приділити роботам з вирубки чагарників, спилювання дерев, що знаходяться в аварійному стані чи несуть загрозу людям, косінню придорожніх смуг.

Один раз в рік необхідно проводити технічний огляд та поточний ремонт дитячих майданчиків, пам’ятників, пам’ятних місць.

Протягом року забезпечується благоустрій вулиць об’єднаної громади шляхом прибирання сміття, покосу трави та чагарників.

Щокварталу забезпечується вивіз сміття від кладовищ, ремонт огорож, спилювання аварійних дерев.

 Основні завдання та заходи на 2017 рік:

- Кронування дерев - 100,0 тис. грн.

- Скошування трави -50,0 тис. грн.

- Вивіз твердих побутових відходів – 500,0 тис. грн.

- Технічне обслуговування мереж вуличного освітлення – 70,0 тис. грн.

- Розчищення доріг від снігу – 10,0 тис. грн.

- Поточний ремонт дитячих майданчиків – 100,0 тис. грн.

- Грейдерування ґрунтових доріг, поточний ремонт (ямковий) заасфальтованих доріг – 350,0 тис. грн.

- Придбання знаків (таблички для назв вулиць та для нумерації будинків) – 500,0 тис. грн.

4.3.2. Комунальне господарство. Модернізація та розбудова інженерних мереж.

Зноб-Новгородський комбінат комунальних підприємств Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади забезпечує надання послуг по благоустрою територій всієї об’єднаної громади.

Для належної організації діяльності Зноб-Новгородського ККП та надання якісних послуг населенню у господарській сфері з організації робіт по благоустрою, організації робіт із санітарного очищення та дотримання вимог природоохоронного законодавства, а також належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами, в тому числі – щодо організації робіт із санітарного очищення районів індивідуального житлового будівництва населених пунктів відповідно до Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про благоустрій населених пунктів», «Про житлово-комунальні послуги», «Про поводження з відходами» потрібно придбати спецтехніку.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

  • Придбання ескаватора TLB 890    - 2,5 млн. грн.
  • Придбання бульдозера LIEBHERR PR-751- 8 млн.грн.
  • Придбання сміттєвоза КО-427-90СБМ-310 – 4,0 млн.грн.
  • Придбання самоскиду Т-150-05-09-25 – 3 млн.грн.
  • Придбання автовишки телескопічної-900 тис.грн.
  • Придбання євроконтейнерів пластмасових ємкістю 120 л.- 4000шт. – 1,7млн. грн.
  • Придбання сортувальної лінії твердих побутових відходів – 3,5 млн. грн.
  • Придбання McCulloch PM 105-  5шт.- 300 тис. грн.
  • Придбання MS 661-2шт.- 50 тис. грн.
  • Придбання MS 241С-М-3шт.-70 тис. грн.

4.3.3. Центр надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг один із елементів впровадження електронного врядування що успішно діє в європейських країнах. Діяльність такого центру надасть можливість спростити надання адміністративних послуг населенню, уникнути бюрократизації.

Даний Центр надає адміністративні послуги через адміністратора шляхом його взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг. Основні принципи діяльності – дотримання та функціонування принципів «організаційної єдності» та «єдиного вікна», розподіл на «фронт» і «бек» офіси, взаємодія учасників Центру, зрозумілість процедур та комфортні умови для відвідувачів.

Суб’єкт звернення в приміщенні Центру контактує з адміністратором, який не є надавачем адміністративної послуги.

Для функціонування центру надання адміністративних послуг населенню Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади є необхідним виділення адміністративного приміщення де розмістяться адміністратори та всі необхідні державні органи, які будуть забезпечувати належний рівень надання послуг. Таким приміщенням може бути будинок в адміністративному центрі громади, де на даний час розташована Зноб-Новгородська селищна рада. Будівництво окремого центру надання адміністративних послуг.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

Провести капітальний зовнішній та внутрішній ремонт будівлі вартість якого приблизно буде складати 3.5 млн. грн.

4.3.4. Оновлення автопарку пожежної частини.

На території Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади наявна пожежна  частина та пожежні автомобілі. Для належного функціонування пожежної частини та надання якісних послуг населенню потрібно закупити два сучасних автомобіля підвищеної прохідності,  та обмундирування для працівників пожежної частини.?

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

Придбання двох сучасних пожежних автомобілів підвищеної прохідності – 8 млн. грн.

Придбання пожежних костюмів 15 комплектів – 60 тис. грн.

4.3.5. Екологічне середовище.

До складу Зноб-Новгородської об’єднаної громади входять  населені пункти територією яких проходить річки Знобівка, Свєга, Улічка.

Береги річок руйнуються,в багатьох місцях утворилися зсуви та обриви. Для вирішення цієї важливої проблеми необхідно провести берегоукріплення річок в найбільш пошкоджених місцях .

Важливою проблемою на території об’єднаної громади є відсутність санкціонованих сміттєзвалищ та правоустановлюючих документів на них; очисних споруд ,які відповідають санітарним вимогам.

В смт.Зноб-Новгородське є вільна земельна ділянка ,за межами населеного пункту, на якій можливе будівництво сміттєпереробного заводу. Дане будівництво зніме проблемні питання, щодо утилізації та переробки ТПВ.

Основні завдання та заходи на 2017 рік:

  • Провести роботи по берегоукріпленні річок Знобівка, Свєга, Улічка - 30 млн. грн.
  • Виготовлення проектно-кошторисної документації на берегоукріплення річок - 500 тис. грн.
  • Облаштування санкціонованих сміттєзвалищ - 1 млн. грн.
  • Виготовлення проектно-кошторисної документації на облаштування сміттєзвалищ - 400 тис. грн.
  • Відновлення очисних споруд  5,2 млн. грн.
  • Будівництво сміттєпереробного заводу-100 млн.грн.

Додаток № 1

до програми соціально-економічного та культурного розвитку

Зноб-Новгородської об'єднаної територіальної громади

на 2017 рік

Основні завдання

Сума

1

Проведення ремонтних робіт (капітальні і поточні, в т.ч. , заміна вікон, дверей, протипожежні заходи і ін.)

 14млн. грн.

2

Забезпечення Зноб-Новгородської амбулаторії ЗПСМ двома автомобілями підвищеної прохідності

1 млн. грн.

3

Придбання паливно-мастильних матеріалів

100 тис. грн.

4

Медикаментозне забезпечення (надання невідкладної допомоги)

  75 тис. грн.

5

Придбання реанімобіля

750 тис. грн.

6

Придбання обладнання, інструментарію (згідно табелю оснащення)

500 тис. грн.

7

Проведення зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт ( капітальні та поточні)

14 млн. грн.

8

Забезпечення матеріально-технічним ресурсами навчальних закладів Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади

9,0 млн. грн.

9

Придбання двох шкільних автобусів для Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади

2,1 млн. грн.

10

Облаштування водопостачання та каналізаційних систем

 

600 тис.грн.

11

 

20 млн.грн.

12

 

900 тис.грн.

13

 

800 тис.грн.

14

Розроблення, оновлення та коригування генеральних планів, проектів детального планування територій, зонування територій населених пунктів, які ввійшли в Зноб-Новгородську об’єднану територіальну громаду

6,2 млн.грн.

15

Розроблення проектно-кошторисної документації по ремонту доріг

2,5 млн. грн.

16

Розроблення проектно-кошторисної документації на місцеве сміттєзвалище та створення відповідної інфраструктури для експлуатації сміттєзвалища

400 тис. грн.

17

 

300 тис. грн.

18

 

200 тис. грн.

19

 

200 тис. грн.

20

Розроблення проектно-кошторисної документації на будівництво системи вуличного освітлення сіл ?

300 тис. грн.

21

Проведення робіт по відновленню асфальтного покриття на автодорогах

90 млн. грн.

22

Проведення ремонту  кладки та моста в селах?

250 тис. грн.

23

Проведення робіт по встановленню вуличного освітлення та поточного обслуговування

5,5млн. грн.

24

Кронування дерев

100,0 тис. грн.

25

Скошування трави

50,0 тис. грн.

26

Вивіз твердих побутових відходів

500,0тис.грн.

27

Технічне обслуговування мереж вуличного освітлення

70,0 тис. грн.

28

Розчищення доріг від снігу

10,0 тис. грн.

29

Поточний ремонт дитячих майданчиків

100,0 тис. грн.

30

Грейдерування ґрунтових доріг, поточний ремонт (ямковий) заасфальтованих доріг

300,0 тис. грн.

31

Придбання знаків (таблички для назв вулиць та для нумерації будинків)

500,0 тис. грн.

32

Придбання екскаватора TLB 890 -1шт.

2,5 млн. грн.

33

Придбання бульдозера

8,0 млн. грн.

34

Придбання сміттєвоза

4,0млн. грн.

35

Придбання самоскиду

3,0 млн. грн.

36

Придбання  автовишки телескопічної

900 тис. грн.

37

Придбання євро контейнерів пластмасових ємкістю 120л.-4000шт

1,7 млн.грн.

38

Придбання сортувальної лінії твердих побутових відходів

3,5 млн.грн.

39

Придбання McCulloch PM 105-  5шт.

300 тис.грн.

40

Придбання MS 661-2шт.

50 тис. грн.

41

Придбання MS 241С-М-3шт.

70 тис. грн.

42

Провести капітальний зовнішній та внутрішній ремонт будівлі для розміщення ЦНАП та органів державної влади

3,5млн. грн.

43

Придбання двох сучасних пожежних автомобілів підвищеної прохідності

8 млн. грн.

44

Придбання пожежних костюмів 15 комплектів

60 тис. грн.

45

Роботи по берегоукріпленню річок Знобівка, Свєга, Улічка

30,0млн.

46

Виготовлення проектно-кошторисної документації по берегоукріпленню

500 тис.грн.

47

Облаштування сміттєзвалищ

1,0 млн.грн.

48

Виготовлення  проектно-кошторисної документації по сміттєзвалищі

400,0 тис.грн.

49

Відновлення очисних споруд

5,2 млн.грн.

50

Будівництво сміттєпереробного  заводу

100,0млн.грн.

 

Всього:

343985000 грн.

Селищний голова                                                                          

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь