A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

День пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2018 14:56
Кількість переглядів: 734

    Фото без опису День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

     Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

       Фото без описуТак по всій території Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади відбулися заходи до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     В смт. Зноб-Новгородське біля  Меморіалу «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» проведено мітинг-реквієм «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»  за участю голови громади, ветеранів, волонтерів, керівництва відділу прикордонної служби «Зноб-Новгородська», учнів та школярів.

    Фото без описуФото без опису Пам’ять про подвиг полеглих за мирне життя вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до Братської могили воїнів і меморіальної стели.

     Також, традиційно 09.05.2018 року в селищі було проведено змагання з футболу команд нашої громади на Кубок присвячений Дню Перемоги та вшануванню пам'яті полеглих у боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь