-
-

На Сумщині обласний етап Конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!», приуроченого до Дня захисту дітей, що проводиться за ініціативи Міністерства юстиції України з 16 квітня по 02 червня добігає кінця і визначення переможців в самому розпалі.

Дата: 24.05.2018 09:21
Кількість переглядів: 692

Фото без опису      Юні художники Сумщини активно відгукнулися на участь у конкурсі дитячих робіт про права дитини. На розгляд конкурсної комісії надійшло близько 200 малюнків з усіх куточків області. Індивідуальні та колективні роботи змагаються в трьох вікових групах – молодша, середня і старша.

      Обласній експертній комісії надзвичайно складно обрати найкращих, адже всі роботи дуже гарні та заслуговують на увагу.

      В своїх роботах діти зобразили щасливу родину і свої мрії, вони знають про своє право на освіту й безпечне  довкілля. Яскраві кольори не тільки доповнюють палітру творчості, а й прикрашають наш світ новими барвами.

      «Свої перші, але вже досить важливі знання про права дітей, конкурсанти висловлюють у формі малюнків, – розповідає перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Сумській області, голова комісії конкурсу Ірина Данильченко. – Нам, членам комісії, яка оцінює дитячі конкурсні роботи, завжди нелегко з усього розмаїття вибрати найкращі. Це свідчить про великий творчий потенціал юних громадян Сумщини, велику наставницьку роботу освітян та громадських лідерів».

       Конкурс дитячих малюнків – хороша нагода залучити якомога більше  школярів до важливої  загальнонаціональної справи – поширення право просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який уже сьогодні об’єднує Україну, як то кажуть, від мала до велика.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь