A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Вітаємо магістрів Сумського національного аграрного університету!

Дата: 31.05.2018 13:22
Кількість переглядів: 575

      30 травня у Сумському національному аграрному університеті відбувся перший в Україні випуск магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Регіональний менеджмент».

       У своєму вітальному слові ректор СНАУ Володимир Ладика зазначив: «Унікальність цього проекту визначається декількома складовими. По-перше, ми готуємо спеціалістів для і на замовлення об'єднаних територіальних громад. По-друге, цей проект реалізується спільно з Сумською ОДА і Сумською обласною радою, які і фінансують цей проект. По-третє, в основі цієї програми лежить німецький досвід підготовки фахівців цього профілю».

    Усього 12 фахівців, двоє з яких є працівниками Зноб-Новгородської селищної ради, цього ж дня успішно захистили магістерські роботи, одержали дипломи.

     На урочистості також завітав директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА Олександр Маслак та заступник голови Сумської міської ради Тетяна Головко, які побажали магістрам якнайшвидшого якісного розвитку їхніх ОТГ та нових професійних звершень.

      Урочисту частину вручення магістерських дипломів традиційно завершив настоятель храму святої мучениці Валентини протоієрей Миколай Поліщук, який благословив випускників та побажав їм рівної та щасливої дороги.

Зноб-Новгородська селищна рада вітає Срібного Максима Григоровича та Хоминича Олексія Сергійовича з успішним закінченням навчання та отриманням дипломів! 

Щиро бажаємо Вам успіхів у службовій та трудовій діяльності, оптимізму, творчої наснаги, щастя та здоров’я Вам і Вашим  рідним! Будьте завжди порядними людьми та справжніми патріотами своєї Батьківщини!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь