-
-

День дільничного інспектора міліції в Україні

Дата: 18.06.2018 13:03
Кількість переглядів: 2734

Фото без описуЦей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України

Щороку 18 червня дільничні міліціонери відзначають своє професійне свято – День дільничного інспектора міліції в Україні. Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України.

На сьогоднішній день Дільнична служба МВС України нараховує шістнадцять тисяч працівників. Дана міліцейська професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих оскільки посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. Зокрема це: захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами тощо.

Саме від професійності роботи дільничного інспектора міліції залежить спокій та впевненість жителів відведених йому районів чи населених пунктів. Також саме через них здійснюється правоохоронна політика держави.

Незважаючи на велику суспільну значимість даної професії, варто згадати і про серйозні проблеми. Зокрема це великі психоемоційні навантаженні, низький рівень соціального захисту та зарплати, недостатнє технічне забезпечення інспекторів. Але все одно міліціонери продовжують чесно та якісно виконувати свої професійні обов’язки.

(http://beyond.ua/den-dilnichnogo-inspektora-miliciyi-v-ukrayini)

 

Шановні працівники служби дільничних інспекторів міліції!

Встановлення цього свята засвідчує визнання державою особливої ролі вашого багаточисленного підрозділу в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої допомоги громадянам.
За родом своєї діяльності ви знаходитесь найближче до людей та їхніх помешкань, добре володієте важливою інформацією про особливості довіреної вам дільниці. Ці знання дають змогу передбачити можливі прояви правопорушень та вжити оперативних заходів для їх попередження. Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але нам приємно відзначити, що дільничні інспектори виконують свої службові обов’язки сумлінно та на високому фаховому рівні.  
Основою суспільного життя кожної нації є закон і право. 
Тому роль та значення роботи дільничих інспекторів у справі охорони порядку та попередження його порушень переоцінити важко.
Професійність, відповідальність, комунікабельність, яка притаманна людям цієї нелегкої професії, допомагають ефективно забезпечувати мир та спокій на теренах краю, сприяють попередженню та розкриттю злочинів. 

Щиро вітаємо Вас з нагоди професійного свята.
Сердечно вдячні Вам за відданість справі, витримку та 
готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, миру та успіхів 
у благородній справі захисту ідеалів верховенства закону. 
Нехай добро та справедливість будуть постійними супутниками Вашої справи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь