A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ПАВЛО ПЕТРЕНКО ОЧОЛИВ РЕЙТИНГ ВІДПОВІДАЛЬНИХ МІНІСТРІВ

Дата: 02.07.2018 14:12
Кількість переглядів: 577

Фото без описуМіністр юстиції України Павло Петренко посів перше місце у рейтингу відповідальності членів Кабінету Міністрів України за кількістю і якістю даних та виконаних обіцянок на основі достовірних фактів. Про це свідчать результати останніх даних аналітичного порталу «Слово і діло»

Серед виконаних обіцянок експерти порталу відмічають реалізацію заходів в межах ініціативи #ЧужихДітейНеБуває, переведення сервісів Мін’юсту в електронний формат, впровадження жорсткої кримінальної відповідальності за рейдерство, подання позовів проти РФ в Міжнародний суд ООН, відкриття правових клубів, реформування реєстраційної служби та пенітенціарної системи України.

Крім того, 28% обіцянок, які давав Міністр юстиції, ще знаходиться в процесі виконання. Частина з них, згідно з планом, має бути виконана в 2018 та 2019 роках.

Таким чином, рейтинг «Слова і Діла»  підтверджує, що діяльність команди Мін’юсту є ефективною, а результати реформ у сфері юстиції очевидні.

Довідково: «Слово і Діло» — аналітичний портал, ключовим аспектом роботи якого є висвітлення інформації щодо обіцянок і стану їх виконання провідними українськими політиками та чиновниками.

Головна мета проекту  – дотримання принципу транспарентності (відкритості) влади та підзвітність політиків і посадових осіб органів державного управління звичайним громадянам. Все це дає змогу звичайним громадянам на основі перевірених фактів та реальних результатів формувати власну думку стосовно ефективності та відповідальності конкретних представників української влади та політикуму.

Деталі за посиланням: https://www.slovoidilo.ua/rejtyngy/kabinet-ministriv/za-vidpovidalnistju

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь