A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Відсвяткували Івана Купала

Дата: 09.07.2018 15:14
Кількість переглядів: 842

    Фото без опису Коли духмяне українське літо в самому розпалі, приходить найдивовижніше та наймістичніше народне свято Івана Купала. 
    З нагоди свята, 7 липня в смт. Зноб-Новгородське на першій посадці біля озера працівники селищного  Будинку культури подарували місцевим жителям та гостям селища чудовий святково-розважальний концерт «Купальські вогні». 

     Найкращі побажання, добра, щастя у кожній домівці та родині, благополуччя, чистого мирного неба, родинного затишку і поваги, побажав голова Зноб-Новгородської ОТГ Петро Васильович Гончаров.

    Фото без описуСпонсорами свята виступили  Зноб-Новгородське лісництво, Кобиляцький Андрій Леонідович, Барабаш Олександр Єгорович, Рябуха Микола Михайлович, Барканов Сергій Іванович, Барканов Олександр Сергійович. Дякуємо Вам!

    На посадці було весело та гамірно. Лунали веселі пісні та мелодії, було проведено конкурси з призами, для найменших гостей свята працювали батути. 

    Фото без опису  Загалом, цього року свято пройшло дуже яскраво і весело. У концерті взяли участь найкращі колективи громади - народний аматорський колектив «Вербиченька»; дитячі ансамблі «Перлина» та «Веселка»;  колективи художньої самодіяльності СБК Кривоносівка, СБК Хильчичі, СБК Мефедівка; пісні у виконанні Лізи Барканової, Дарини Зябко та Анастасії Недбай,  Дениса Угнечева, запальний танок від Анни Безрукавої. Ну, і звісно, головний атрибут свята Водяний. А коли сонечко схилилось за обрій, до неба здійнявся сцілюючий купальський вогонь. Святкова дискотека тривала майже до ранку.

   Фото без опису Вдячні молоді за допомогу та підтримку. А також окремо хочемо віддячити батькам  діток, які відвідують гуртки в нашому БК. За те що в них є такі таланти, що вони виховали їх,такими щирими, добрими і чуйними. Вони тепер з нетерпінням чекають наступного свята, щоб знову показати свої вміння, які ми з кожним днем відкриваємо все більше і більше. А з вашою допомогою ми зможемо все!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь