A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Народний аматорський ансамбль «Вербиченька» взяв участь на національному телебаченні у зйомках програми «Фольк-music»

Дата: 10.07.2018 09:59
Кількість переглядів: 1546

Фото без опису

Телепроект «Фольк-music», що виходить в ефір на Першому Національному каналі українського телебачення – запросив  на зйомки народний аматорський вокальний ансамбль «Вербиченька» селищного будинку культури  Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади  (керівник Сенченко Олена).

Протягом багатьох років ця музична програма незмінно тримає найвищий глядацький рейтинг у телепросторі України, тричі була номінована на «Кращу музичну програму року» у Національному телерейтингу та визнана одним з кращих телевізійних форматів Європи (The Eurovision Creative Forum 2014 у Берліні).  Вона дарує глядачам справді приємні емоції від знайомства зі справжньою народною творчістю.

Зйомки  програми відбулися 16 травня 2018 року в студії Першого Національного каналу. Ансамблем  було виконано дві пісні, одна з яких вже пролунала на День Конституції України, а друга буде включена в програму до Дня Незалежності України  (пісня «Моє село» - 28 червня, пісня «Чи я не хозяйка» - 24 серпня).

Щастя людини – у творчості. Воно є джерелом духовної наснаги, насолоди цінностей, що відкривають шлях до храму душі, до краси. Саме такими щасливими людьми є учасниками народного аматорського вокального ансамблю «Вербиченька», який уже протягом 15 років творить світ краси, примножуючи духовну скарбничку попередніх поколінь, зводячи високо в піднебесся сонцесяйний храм української національної культури.

Бажаємо учасникам народного колективу, нехай їх щира любов до пісенної творчості ніколи не згасає, а тільки примножується новими талантами, а також творчого натхнення та перемог!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь