A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЗА РУКУ – КРІЗЬ ВСЕ ЖИТТЯ: ВЕСІЛЬНА СТАТИСТИКА 2018 ВІД ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Дата: 10.07.2018 13:55
Кількість переглядів: 698

     Фото без описуКоли чоловік тримає кохану за руку так, наче від хвилювання у неї земля йде з-під ніг, а вона одним лише поглядом дає зрозуміти, що для неї він - цілий всесвіт – для працівників органів державної реєстрації це звична картина, яка надає роботі особливих відчуттів. Адже бути свідком і помічником для двох закоханих – надзвичайно приємно й відповідально.

   У І півріччі 2018 року працівниками юстиції Сумщини зареєстровано майже 2000 шлюбів. Найбільше виявили бажання укласти шлюб мешканці у місті Суми – більше 800 пар, в Конотопському районі поєднали серця близько 200 закоханих, в Шосткинському районі нові сім'ї створили  130 пар молодят.

   Все частіше молодята обирають для одруження пілотний проект Міністерства юстиції «Шлюб за добу», який дозволяє скоротити термін очікування бажаної події. За півроку цим сервісом скористались 225 пар. В обласному центрі віднедавна відкрита нова ошатна романтична зала, яка вже зустрічає закоханих. На Сумщині одружитись в рамках проекту можна не тільки в Сумах, а ще й в Тростянці та Ромнах.

         «Ось так, просто виконуючи свою роботу, стаєш свідком омріяної події для двох закоханих – оголошуєш їх чоловіком і дружиною, тим самим створюючи нову родину - зазначає керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун. – Днями в Сумах почав діяти центр з надання послуг у сфері  державної реєстрації «Open Space». Саме тут без черг і часових затрат можна отримати 18 послуг,  серед яких: видача свідоцтва про народження, зміна імені, шлюб чи його розірвання, повторні свідоцтва та витяги з державного реєстру актів цивільного стану тощо. Особливо приємно, що всі сервіси, ініційовані Міністерством юстиції, знаходять все більше прихильників, адже помітно спрощують життя українців».

 

#MinJust4U #ЯМП! #ЯМАЮПРАВО!#СКАЗАНО_ЗРОБЛЕНО

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь