A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Зі святом, освітяни!

Дата: 31.08.2018 15:05
Кількість переглядів: 768

Все, у чому  ми відчуваємо

нестачу при народженні,

все, чого ми потребуємо,

коли стаємо  людьми,

відчувається завдяки освіті.

Жан-Жак Руссо

Фото без опису   30 серпня 2018 року на базі Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Зноб-Новгородської селищної ради відбулася конференція педагогічних працівників Зноб-Новгородської селищної ради.

   Радо всіх освітян привітав із початком нового   2018-2019 навчального року голова Зноб-Новгородської селищної ради Петро Васильович Гончаров, побажав успіхів, наснаги, поваги з боку дітей та їх батьків, високої  професійної оцінки з боку керівництва та гідної заробітної плати.

   Михайло Дмитрович Андрущенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради, бажав присутнім колегам не зупинятися на досягнутому в професійній сфері, а емоційно правильно налаштовуватися  й розвиватися вперед. Потім відзначив грамотами ВОМТС Зноб-Новгородської селищної ради  колектив Хильчицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» за якісну підготовку навчального закладу до нового 2018-2019  навчального року та колектив Зноб-Трубчевського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» за якісну підготовку нового освітнього середовища згідно вимог НУШ. А грамотами Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації  були нагороджені КДНЗ «Казка» Зноб-Новгородської селищної ради за участь у обласному конкурсі-огляді на кращий психологічний кабінет, Грива В.В., директор Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Зноб-Новгородської селищної ради, за сумлінну багаторічну працю на освітянській ниві та Пищола В.М., учитель інформатики  Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за якісну підготовку учнів до ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у 2017-2018 навчальному році.

   Упродовж конференції Андрущенко М.Д. надавав інформацію  про підсумки 2017-2018 навчального року та підготовку до нового 2018-2019 навчального року.

   Також виступали в цій залі Коробко С.І., директор Хильчицького НВК«ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ»,  Куток О.М., учитель 1 класу Зноб-Трубчевського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ»,  з розповідями про особливості  підготовки  до нового  2018-2019 навчального  року, та Сенченко А.В., завідувач КДНЗ «Казка» Зноб-Новгородської селищної ради, яка звернула увагу присутніх на важливість наступності між дошкільною та початковою освітою та вміння співпрацювати в умовах інтеграції української освіти заради навчання та виховання дітей.

Н – наснаги!

У – успіхів!

Ш – шукань!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь