A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ПРОЛУНАЛИ ДЗВОНИКИ СВЯТКОВІ

Дата: 04.09.2018 15:18
Кількість переглядів: 637

Свято першого дзвоника – свято кожної людини.

    Це свято дитинства, молодості й надії. І насамперед для тих, хто  вперше в житті  переступає поріг школи. Тих , хто прийшов до школи зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає свої знання та тепло сердець, навчає й виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої  цінності в суспільстві.

    Це свято завітало й до закладів загальної середньої освіти Зноб-Новгородської селищної ради. Ось як це було …

         Педагогів Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти, дітей та їх батьків з початком навчального року привітав директор школи В.В.Грива. Гарних оцінок та здоров’я побажали  секретар Зноб-Новгородської селищної ради М.Г.Срібний та спеціаліст відділу освіти В.М. Скляренко.

   Із напутніми словами  до первачків( а їх цього року аж два класи)  звернулися  перші вчителі Наталія Олексіївна Юрченко та Ольга Сергіївна Лазуткіна.      

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Батьки першокласників за народною традицією вручили дітям коровай на вишитому рушнику й засіяли зерном. Привітали всіх присутніх і одинадцятикласники . З особливими словами вони звернулися до найменших учнів і подарували їм книги. Випускники з вдячністю вручили квіти вчителям, до них приєдналися всі учні. А Наталія Сенченко, учениця 7 класу, привітала всіх піснею.

     Кульмінаційним моментом  заходу став перший дзвоник, який  пролунав у руках одинадцятикласника Полуди Михайла  та першокласниці Сороки Дарини.   Старт новому навчальному року покладено.

      1 вересня в Зноб – Трубчевському НВК також відбулось свято Першого Дзвоника. Це дуже хвилююча подія для всіх учнів, батьків і вчителів, але особлива подія для першокласників. Наші шкільні лави поповнили 8 учнів першого класу .

          

 

Розпочалась святкова лінійка з діалогу Літа і Осені. Осінь дякувала за літнє тепло, за вільний час дітей, але нагадала, що прийшла її пора будити дітей зранку. Вона урочисто запросила на святкову лінійку учнів 1 класу, яких супроводжували мами. Найменші вихованці цього НВК та їх матусі подарували глядачам запальний танець, після чого презентували себе як учні першого класу Нової української школи

        Першокласники розвеселили гостей свята своїми кумедними віршами та веселими піснями.

 Усіх присутніх привітала з початком навчального року директор школи, Євдокименко Юлія Миколаївна. Вона подякувала всім батькам, колегам, працівникам НВК за невтомну і сумлінну роботу, а також спонсорам, без допомоги яких  не змогли б підготувати  школу до нового навчального року.

Гостями  свята були: голова Зноб-Новгородської селищної ради Гончаров П. В.,  в.о. старости села Зноб-Трубчевська  Сенчурін О. О., спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради Митрофанова Ю. М. , директор СТОВ "Красный партизан" Головач М. М.  

Після слів привітання продовжилась концертна програма. Учні 3 класу  виконали пісню "Якщо б не було шкіл", а учні 6 і 7 класів виконали пісню "Доки в нас цвіте калина". Школярі подарували вчителям квіти та гучними оплесками привітали Перший дзвоник. Право надати який отримали вчителька 1 класу Куток О. М. та першокласник Подкур В?ячеслав. На завершення свята учні 5 та 6 класів подарували всім гостям веселий танець і провели першокласників на їх перший урок. 

      Директор Журавського НВК Чухно Микола Миколайович привітав усіх із чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним учнем нові обрії пізнання себе і світу захоплень, і зазначив, що першокласники 2018-2019 навчального року дають старт Новій українській школі, побажав усім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен учень, за підтримки вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка би  вміла творити, примножувати, любити.

        Розпочався навчальний рік першим уроком - «Україна — серце Європи». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. Усі класні керівники говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїчність  сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

У черговий раз Хильчицький НВК та Голубівський НВК гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили їх у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості й знань, щоб наповнювали свої серця любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до своєї мети.

 

    Свято Першого дзвоника в Кренидівському НВК пройшло  на шкільному подвір’ї. Першокласники в супроводі  випускників урочисто вишукувались перед батьками, вчителями та гостями цього свята. І ось свято розпочалося. На подвір’ї  з’явилися  мультиплікаційні герої  Губка Бобка та Патрік, які  в гумористичній формі розповіли про те, як треба збиратися до школи і що з собою мати.

                                     

Малюкам відкриваються двері до Нової української школи. Хочеться відзначити, що  це дійсно нова, спрямована на виховання особистості, яка повністю відповідає сучасності,  школа.

   Найщиріші побажання учням, їх батькам і вчителям висловили директор НВК Синельник П.Ю, методист ВОМТС Зноб-Новгородської селищної ради Коновець Т.І., староста Кренидівської сільської ради Кузьменко Н.М.

                          

  Колективи ЗЗСО, учні та батьки висловлюють подяку керівництву Зноб-Новгородської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради, депутатському корпусу  Зноб-Новгородської селищної ради за втілення в дійсність проекту НУШ. Адже в рамках реформи НУШ на заклади освіти селищної ради із залишків освітньої субвенції та місцевого бюджету було виділено кошти у такому розмірі :

-Зноб-Новгородський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.. -226 718,96грн. + 13209 грн.,

-Голубівський НВК – 44950грн. +7823грн. ,

-Журавський НВК – 104609,76 грн. + 6329 грн. ,

-Кренидівський НВК – 71 038,32 грн.+ 6537 грн. ,

-Хильчицький НВК – 71038,32грн. + 6700грн.,

-Зноб-Трубчевський НВК – 100394,64 + 6303грн.

   І це дало змогу своєчасно закупити обладнання й дидактичний  матеріал для перших класів, а першачкам прийти до оновлених кабінетів. У ЗЗСО Зноб-Новгородської селищної ради розпочала роботу Нова українська школа.

      Тож із Днем Знань учнів та вчителів Зноб-Новгородської селищної ради. Нехай вони завжди прагнуть до чогось високого й доброго, відкривають для себе нові горизонти знань і успіхів, ніколи не зупиняються на досягнутому і сміливо підкорюють все нові й нові вершини!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь