A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВІЙСЬКОВІ ЗБОРИ НА СУМЩИНІ

Дата: 14.09.2018 09:54
Кількість переглядів: 608

13 вересня відбулася зустріч голови селищної ради Петра ГОНЧАРОВА,  представників Середино-Будського військового комісаріату Олексія РУДИКА та Сергія ГРИЦУНА з військовозобов'язаними Зноб-Новгородської ОТГ  щодо широкомасштабних навчань з територіальної оборони, які будуть проведені з 28 вересня по 7 жовтня цього року на Сумщині.

Заступник Середино-Будського військового комісаріату, начальник мобілізаційного відділу Олексій РУДИК розповів про всі аспекти проведення навчань. За його словами, учасники запрошуються, з відривом від виробництва, спробувати себе в стрільбі, вивчити будову та використання гранат, а також пройти цікаву та корисну інженерну та медичну підготовку. При цьому є можливість отримати чергове військове звання.

Крім того, призвані на збори забезпечуються матеріальними засобами, військовим одягом та харчуванням, отримують добові та грошові виплати в залежності від військового звання.

За призваними на збори військовозобов'язаними на весь період зборів та резервістами на весь час виконання ними обов'язків служби у військовому резерві, включаючи час проїзду до місця їх проведення і назад, зберігаються місце роботи, а також займана посада та середня заробітна плата на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування і форм власності.

Резервістам на весь час виконання ними обов’язків служби у військовому резерві здійснюються грошові виплати із розрахунку до двох прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

Військовозобов'язаним, які на день призову на збори не працюють, на весь період зборів та резервістам з числа непрацюючих на весь термін виконання ними обов'язків служби у військовому резерві, включаючи час проїзду до військової частини і назад, виплачується грошове забезпечення в розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

Суми виплат, що отримує особисто кожен учасник зборів та порядок їх виплат можна дізнатися у найближчому військовому комісаріаті.

Основна мета проведення навчань це відновлення та вдосконалення навичок з володіння зброєю, здійснення підготовки до виконання бойових завдань за призначенням, визначення реальності спланованих заходів.

 Всі особи від 18 до 60 років, які за станом здоров’я придатні або обмежено придатні до військової служби мають можливість втілити в життя цікаву та насичену програму, спробувати себе у військовій справі, відновити свої бойові та тактичні навички.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь