A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

КНП «ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ – СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ»: ОБИРАЄМО СОБІ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

Дата: 26.09.2018 08:07
Кількість переглядів: 986

Фото без описуЗ 2 квітня цього року в Україні стартувала приписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї», в рамках якої кожна людина сама обирає для себе сімейного лікаря, в якого буде обслуговуватись, незалежно від місця проживання чи дільниці.

Для того, щоб обрати лікаря в Зноб-Новгородській ОТГ ознайомлюємо із переліком усіх лікарів КНП «Зноб-Новгородська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» та короткою інформацією про них.

Фото без описуПоловинкіна Аліна Вікторівна. Лікар педіатр дільничний  ІІ категорії. Стаж роботи за спеціальністю-8 років.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Шкрьоба Алла Миколаївна. Лікар загальної практики-сімейної медицини. Стаж роботи за терапевтичною спеціальністю-29 років

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Визначившись, необхідно прийти в лікувальний заклад з паспортом, ідентифікаційним кодом і мобільним телефоном (а щоб підписати декларацію з педіатром чи сімейним лікарем для дитини, треба мати свідоцтво про народження дитини) на прийом до обраного лікаря і висловити своє бажання укласти договір-декларацію, надавши відповідні документи. Працівник медзакладу вводить дані пацієнта в електронну систему. На мобільний телефон пацієнта надійде СМС з кодом, який треба повідомити медпрацівнику.

З електронної системи медпрацівник роздруковує два екземпляри заповненої декларації і завдання пацієнта – перевірити, чи усі дані правильні. В обох примірниках вони мають бути однакові. Якщо все правильно, пацієнт підписуєте дві декларації: один примірник залишає собі, інший залишається в лікаря.

Потім медпрацівник закладу накладає електронний цифровий підпис на декларацію і відправляє її в систему «Електронне здоров‘я». Усе, пацієнт офіційно підтвердив вибір свого лікаря.

Як повідомили медики, кінцевого терміну підписання декларацій немає. Тобто бігти стрімголов і одразу підписувати договір не потрібно, однак і затягувати навмисне справу не варто. Адже кількість пацієнтів, яку може набрати кожен лікар, обмежена. Сімейний лікар обслуговуватиме максимум 1800 пацієнтів, терапевт – 2000, педіатр – 900. Тож якщо прийдете надто пізно, а лікар вже підпише декларації з такою кількістю пацієнтів, він, як твердить МОЗ, має право відмовити пацієнту.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь