A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

27 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 27.09.2018 10:40
Кількість переглядів: 878

Дитинство більшість з нас вважають найщасливішою порою  у житті: мультики, кіно, морозиво, зоопарк, атракціони… Скільки розваг потрібно встигнути охопити, щоб дитина залишилася задоволеною. Розпорядок дня у кожного свій: одні виховуються виключно вдома, поруч з бабусею і дідусем. А інші вирушають в дитячий сад, де море друзів, іграшок і перші вихователі.

День вихователя і всіх дошкільних працівників – свято, до якого готуються так само ретельно, як до будь-якого іншого. І свою особливу доброту і вдячність проявляють, звичайно, діти. Адже дитячий садок для них – другий дім, в якому завжди прийдуть на допомогу. А вихователь – найвірніший і відданий друг. З ним можна і пограти, і позайматися, і погуляти…

В Україні виховному процесу приділяють багато уваги. На базі навчальних кампаній проводять семінари та тренінги, виділяючи особливу нішу для розкриття творчих здібностей у дітей. Адже  в ранньому віці вже формується особистість, яку можна направляти в потрібне русло для розвитку і вдосконалення. Вихователі дошкільних установ не мають строго нормованого робочого дня. З ранку до вечора вони знаходяться поруч з дітьми, навчаючи їх чомусь новому, вкладаючи в свою роботу душу, без якої неможливо отримати контакт ні з одним малюком.

Вітаємо  з Днем працівників дошкільної освіти.

Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь