A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

СЕМІНАР: "СІЛЬСЬКА БІБЛІОТЕКА: ЧАС НОВИХ ПІДХОДІВ"

Дата: 28.09.2018 15:05
Кількість переглядів: 887

Сьогодні сільські бібліотеки відіграють велику роль у світогляді суспільства, громади. Залучаючи населення до багатьох своїх заходів і акцій, вони сприяють підвищенню соціальної активності людей, формують у них громадянську свідомість, допомагають створювати особливий мікроклімат у рідному селі. В невеликих, за чисельністю жителів,  селах, де не залишилося жодних культурних закладів, саме бібліотеки стають центрами суспільного життя, де мешканці не тільки отримують інформацію і проводять своє дозвілля, але й обговорюють нагальні проблеми своєї „малої батьківщини". 

Саме з цього приводу на передодні професійного свята 26 вересня відбувся семінар завідувачів бібліотек-філій комунального закладу «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» на тему «Сільська бібліотека: час нових підходів».

Доповіддю «Як зробити сільські бібліотеки  престижними , щоб вони стали центром культурного життя громади?» відкрила семінар директор Олена ТІТЕНКО, зазначивши, що стрімкий розвиток інформаційних технологій вимагає від сучасного бібліотекаря неабияких знань і соціальної активності. 

Одним із нагальних питань стало питання документального оформлення списання бібліотечних фондів.  Завідувач Зноб-Новгородської бібліотеки-філії Людмила ЗАЄЦЬ. надала змістовні консультації.

Бібліотекарі філій мали змогу познайомитись з інформаційною діяльністю та новими інформаційними технологіями роботи бібліотек. Гостей привітав заступник голови Олег НЕСМАШНИЙ, його доповідь розкрила співпрацю бібліотеки і влади.

Підсумовуючи роботу семінару, можна зазначити, що для сільської бібліотеки інновації є важливим засобом, інструментом, за допомогою якого забезпечується належний рівень діяльності закладу, що відповідає сучасним викаткам. 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь