A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"НА КРИЛАХ ДУШІ..."

Дата: 04.10.2018 13:12
Кількість переглядів: 914


Фото без опису28 вересня у КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» пройшов чудовий захід – творчий вечір місцевої поетеси Надії Фурзенко, під назвою «Сентябрьский звон».

Надія Іванівна Фурзенко довгі роки жила і працювала в селищі Зноб-Новгородське. Почала писати вірші ще за роки роботи в місцевій школі та після виходу на пенсію Надія Іванівна переїхала до м. Суми, де знайшла «собратьев по перу» і вже встигла видати декілька своїх збірників.

На творчому вечері у нашому Центрі звучали не тільки вірші у виконанні поетеси, а також вірші покладені на музику. По-новому і самобутньо прозвучали, покладені на музику Л. Пастушенко, вірші «Край вишнёвый» та «Белое утро» у виконанні народного  ансамблю «Вербиченька».

Від гостей вечору, Г. Майорової та М. Чернигова прозвучали вітання та пісні. Деякі з віршів читали учні школи, вчителі, працівники Центру культури. З дружнім, теплим словом і  найкращими побажаннями до головної засновниці вечору звернувся давній друг Сергій Степанович Нечволод.

Зусиллями Публічної бібліотеки була приготована цікава відео-презентація по творчості письменниці. Захід пройшов у теплій, затишній атмосфері, глядачі скучили за таким видом дозвілля, тому слухали вірші і пісні затамувавши подих.

Хочемо висловити найщирішу подяку Надії Іванівні Фурзенко за майстерно написані вірші і про рідний край, і про красуню-осінь, і про юнацьке кохання, за надану інформацію і  творчу допомогу, і плідну співпрацю. Маємо побажати цій творчій жіночці здоров’я, натхнення і більше таких зустрічей з читачами! 

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь