A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

Дата: 08.10.2018 17:00
Кількість переглядів: 631

У народі так повелось, що свято має певну духовну особливість - свою магію. Магія свята присутня у святкуванні Нового року, на Різдво, на Великдень, на Спаса. Чи є вона в День вчителя? Яка вона? Прокинувшись у цей день, вчитель швидше думає про те, що треба на роботу, аніж про те, який сьогодні день. А вже прийшовши до школи, починає відчувати неймовірне хвилювання: звідусюди лунають привітання, короткий робочий день, а в кінці - сюрприз - святковий концерт. У цей день забуваються побутові проблеми, учитель дозволяє собі не думати про завтрашній день, а коли в зовсім хорошому гуморі, то й домашнього завдання не дасть.

Невід'ємним компонентом свята є квіти. Ось, мабуть, саме квіти й роблять ту магію. 4 жовтня Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля також долучився до тієї магії і додав ще трішки гарного настрою, бо зі сцени прозвучали привітання від голови Зноб-Новгородської селищної ради Петра ГОНЧАРОВА, начальника відділу освіти молоді та спорту Михайла АНДРУЩЕНКА, численні педагоги отримали подяки і квіти від депутата Андрія ДЕРКАЧА, голови громади та начальника відділу освіти.

Для вчителів прозвучали  чудові вірші і улюблені пісні у виконанні учнів Зноб-Новгородського опорного закладу, учасників дитячих ансамблів Центру культури, народного ансамблю «Вербиченька». Глядачі дружно аплодували  виступаючим, магія здійснилася і свято пройшло дружно і невимушено!Фото без опису
  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь