A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

РЕОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ НА СУМЩИНІ ТРИВАЄ

Дата: 09.10.2018 08:35
Кількість переглядів: 736

Про це розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій БУТЕНКО

За його словами, у кожному районі Сумщини та обласному центрі змодельована оптимальна мережа закладів охорони здоров’я. Нині в області триває автономізація закладів охорони здоров’я.

«У статус комунальних некомерційних підприємств мають перейти 45 медичних закладів із 48 у 17 районах області. В органах Державної реєстрації вже зареєстровано 37, – говорив посадовець. – Відсутні рішення про автономізацію трьох закладів, і це ставить під загрозу можливість підписання угоди між лікувальним закладом і Національною службою здоров’я України. Тому органам місцевого самоврядування слід прискорити темпи своєї роботи – це їх зона відповідальності».

Разом з цим, як розповів Сергій Бутенко, органи місцевого самоврядування  несуть відповідальність за матеріально-технічне оснащення закладів первинної медичної допомоги – нині жоден із таких закладів у Сумській області не відповідає визначеним нормам. 

«Лікарі, у свою чергу, активно  реєструються у системі  E-Health. 94,2% від загальної кількості лікарів вже зареєструвались., зокрема усі лікарі у Білопільському, Буринському, Глухівському, Конотопському, Краснопільському. Кролевецькому, Липоводолинському, Недригайлівському, Путивльському, Роменському, Середино-Будському, Шосткинському та Ямпільському районах», – додав він. 

http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/16895-reorhanizatsiya-systemy-okhorony-zdorovya-u-silskiy-mistsevosti-na-sumshchyni-tryvaye.html

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь