A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"КОЗАЦЬКОМУ РОДУ - НЕМА ПЕРЕВОДУ!"

Дата: 16.10.2018 16:01
Кількість переглядів: 718

В історії України є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України. Сучасна Українська держава є історичним та політичним спадкоємцем Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тому поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них.

З цієї нагоди, 12 жовтня, в КЗК «Зноб-Новгородський центр культури і дозвілля» відбувся святковий концерт «Козацькому роду – нема переводу». З вітальним словом до присутніх звернувся голова Зноб-Новгородської ОТГ Петро Гончаров:

"Від усього серця вітаю Вас зі святом - Днем захисника України, святом, яке увібрало в себе багаті й славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

У цей день ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов'язані мирним небом над головою, можливістю жити й ростити дітей та онуків.

Тож дозвольте в ці святкові дні побажати вам міцного здоров'я, радості, добра та невичерпної енергії. Нехай у нашій державі завжди буде мир, домівки повняться достатком, а в родинах завжди панують любов і тепло!",

а також урочисто вручив відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції» Миколі Гуленку та Олексію Крашаниці.

Концертну частину продовжили виступами народні аматорські колективи «Деснянка» та «Вербиченька», колективи художньої самодіяльності Очкинського БК, дитячі ансамблі «Веселка» та «Перлина», пісні у виконанні юних солісток селищного БК Лізи Барканової, Дарини Зябко та Наталії Сенченко, Сергія Буберенко, Олени Самусь, вірш «Моя Україна» Гарика Бірчі прочитала Юлія Митрофанова, веселі таночки від колективу «Василечки» Журавського НВК, а також  учні Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО виступили із військово-патріотичним номером та показали акторські здібності під час сценки «Батьківщина – мати».

В цей нелегкий час для України хочеться побажати військовослужбовцям, які захищають спокій України, козацького здоров’я, миру благополуччя та радості. Щоб ваші сила та мужність завжди базувалися на любові та підтримці рідних.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь