-
-

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 26.10.2018 14:34
Кількість переглядів: 1127

Друга світова війна принесла із собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. У нашому календарі є чимало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. Кожне наше село,  місто чи містечко  мають пам’ять про цю страшну війну. День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня щорічно. Тож сьогодні  ЗЗСО   нашої громади  відзначають 73 річницю вигнання нацистів із України.

Загальношкільну лінійку, присвячену Дню визволення України від фашистських загарбників, 25 жовтня 2018 року провели класні керівники для учнів 1-9 класів Кренидівського НВК.   

Учитель історії Журавського НВК Бура Н.С. та класоводи 5-11 класів організували операцію «Пам`ятаймо» (прибирання братської могили, території  біля обеліску, покладання квітів) та екскурсію до краєзнавчого музею «Їх подвиги в памяті вічні».

 Екскурсію для учнів 1-9 кл. Зноб-Трубчевського НВК до шкільного музею  провів і Муравйов П.І.,  ознайомлюючи вихованців із куточком бойової слави.

 Під  гаслом «Нам не забути днів війни…У нашій пам’яті вони. І ті герої незабутні, що з нами йдуть в віки майбутні» впродовж 24-26 жовтня пройшли виховні заходи в Голубівському НВК: постійно діюча виставка літератури у шкільній бібліотеці «Вічна пам'ять героям», години шани у 2,3,5-8,10,11 класах  «Все пам’ятає батьківська земля - і грім гранат, і визволення день», уроки історії в 10,11 класах  «Визволення України від фашистських  загарбників» та вахта пам’яті на меморіальному комплексі с. Голубівка  «Берегти пам'ять про загиблих, славити живих».

Переглянути документальні матеріали «8 вересня – 23 жовтня. Східно-Карпатська стратегічна операція» мали змогу учні  11 кл. Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО.

Благодійну акцію  „Турбота” провели учні Хильчицького НВК, у ході якої допомогли прибрати обійстя  ветерану  Другої Світової війни.

Тож будемо пам’ятати і не забувати! Добра пам’ять про загиблих воїнів Радянської армії завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь