A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

КЛАСНІ КЕРІВНИКИ ТА ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ ГОВОРИЛИ ПРО ГОЛОВНЕ…

Дата: 30.10.2018 10:55
Кількість переглядів: 623

       29 жовтня 2018 року класні керівники та працівники  психологічної служби ЗЗСО Зноб-Новгородської селищної ради на базі Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО  провели  семінар  з питань національно-патріотичного виховання підростаючого покоління та  проявів булінгу  серед школярів.

       По питанню національно-патріотичного виховання виступила  Н. Павлюченко. Свою розповідь вона підготувала на основі  матеріалів  регіонального семінару-практикуму для заступників з навчально-виховної роботи  «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді як невід’ємний чинник розвитку національної свідомості, громадської активності підростаючого покоління в контексті нової української школи»,  учасником якого була 10 жовтня 2018 року в с. Миронівка Шосткинського району. Наталія Григорівна поділилася з досвідом роботи педагога-організатора Миронівського НВК  Т. Ніколаєнко, познайомила з формами  методичної роботи по цьому питанню ВО Шосткинського району, демонструючи  презентацію Т. Саволайнен.

     Практичний психолог Л. Андрущенко Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО  виступила з питанням «Запобігання булінгу в шкільному середовищі». Любов Петрівна розповіла про історію «дитинства», ознайомила  присутніх  із поняттями «булінг», «мобінг», «кібербулінг». Під час проведення психологічної  вправи  «Світлофор» класних керівників поділила  на групи «за кольорами», щоб  вони  створили психологічні портрети учасників булінгу ( булера, жертви, свідка). Також  розповіла про діяльність Міжнародної жіночої організації «Ла Страда» та програму «Шкільна медіація», матеріалами яких  можуть користуватися класні керівники під час планування роботи з учнівськими колективами.

      У кінці семінару всі його учасники  були залучені до психологічної вправи на згуртування та налагодження відвертих стосунків у колективі «Коло цінностей».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь