A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

УРЯД ПІДТРИМАВ 55 ПРОЕКТІВ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, ЩО ФІНАНСУВАТИМУТЬСЯ ДФРР У 2018 РОЦІ, НА СУМУ ПОНАД 186 МЛН ГРН, - ГЕННАДІЙ ЗУБКО

Дата: 16.11.2018 13:14
Кількість переглядів: 566


Уряд затвердив 55 проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році, на загальну суму понад 186 млн гривень. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Ці кошти ДФРР будуть спрямовані на будівництво в регіонах дитсадків, шкіл, медичних закладів, розвиток спортивної інфраструктури, відновлення мостової та дорожньої інфраструктури, об’єктів водопостачання та водовідведення, проведення термомодернізації тощо. Переважна більшість проектів буде завершена у 2018 році», – наголосив Геннадій Зубко.

За кошти ДФРР в регіонах буде збудовано 14 об’єктів освіти (загальноосвітні школи, дитячі садочки), 4 об’єкти охорони здоров’я та соціального захисту населення, 19 об’єктів спорту, 4 об’єкти дорожньо-транспортної інфраструктури, 3 об’єкти культури та інші.

До розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти, які були надані на розгляд Дніпропетровською, Донецькою, Житомирською, Закарпатською, Запорізькою, Івано-Франківською, Луганською, Львівською, Миколаївською, Одеською, Полтавською, Рівненською, Сумською, Тернопільською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою, Чернігівською обласними та Київською міською держадміністраціями.

Нагадаємо, що загальний обсяг фінансування ДФРР на 2018 рік становить 6 млрд гривень.

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/uryad-pidtrimav-55-proektiv-regionalnogo-rozvitku-shcho-finansuvatimutsya-dfrr-u-2018-roci-na-sumu-ponad-186-mln-grn-gennadij-zubko

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь