A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 20.11.2018 13:08
Кількість переглядів: 679

Восени, коли землю вкриває жовте листя та зібрано врожай і комори заповнені, ми відзначаємо День працівників сільського господарства.

Згідно Указу Президента України № 428/93, датованим 7 жовтня 1993 року, професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгосп-сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, відзначається у третю неділю листопада. Це і День фермера і свято всіх аграріїв. Цього року свято припадає на 18 листопада.

У неділю 18 листопада по запрошенню засновника Очкинської агрофірми «Дубрава» Сержика Мірабяна, комунальний заклад культури «Зноб-Новгородський ЦКіД» провів святковий концерт.

Зі сцени звучали вітальні слова від С. Мірабяна, директора агрофірми "Дубрава" В. Єрохова, голови Зноб-Новгородської селищної ради П. Гончарова. Кращі з працівників отримали премії і подарунки, потім мали можливість насолодитися чудовим концертом. 

Теплі побажання головним героям свята прозвучали від  кращих «жниварів» культурної ниви нашої громади і району: учасників художньої самодіяльності Очкинського СБК, народних аматорських ансамблів «Деснянка»,  «Вербиченька» та «Поліські зорі».

Вітаємо всіх працівників сільського господароства з професійним святом. Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь