A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2018 08:31
Кількість переглядів: 545

21 листопада відзначаємо День Гідності та Свободи. Свято встановили Указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року.

Пам'ятну дату ввели, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

Символічно, що  наш загальнонаціональний  День Гідності і Свободи  співпадає з великим  християнським святом – Собором архистратига Михаїла та безплотних Сил  Небесних.   Будучи захисником Божої слави, Архангел Михаїл повстав проти зла і переміг його. З Божою допомогою   і ми  здолаємо зло, яке так  хоче знищити Україну.

Бажаємо, щоб наша боротьба закінчилася блискучою перемогою. Але мусимо зрозуміти, що Європейську Україну будує кожен із нас своїми вчинками, своєю працею і своєю системою цінностей. Важливо, щоб ці цінності базувалися на моралі та державотворчому патріотизмі.

Від щирого серця бажаємо усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні!  Шана героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь