A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

НА СУМЩИНІ СТАРТУВАВ ЧЕРГОВИЙ ЕТАП ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ «FIT FOR PARTNERSHIP WITH GERMANY»

Дата: 21.11.2018 15:17
Кількість переглядів: 559

Нові ринки, товари, технології та можливості можуть отримати  підприємства, малий та середній бізнес Сумщини за програмою «Fit for Partnership with Germany»

На базі облдержадміністрації створена та працює Партнерська платформа Сумської області, до якої входить Сумська торгово-промислова палата, Сумська міська організація роботодавців «Сумське об’єднання роботодавців», Асоціація випускників програми Сумської області. Метою створення платформи є активізація діяльності підприємницького співтовариства області в налагодженні взаємовигідних контактів як між собою (та між 20 платформами Програми в Україні), так і з бізнес-колами Німеччини.

У Сумській області діє Програма «Fit for Partnership with Germany» (Готові до співпраці з Німеччиною), яка функціонує на території України в рамках двостороннього співробітництва між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина, та реалізується Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Вже 74 представника регіонального бізнесу з міст Глухів, Ромни,  Суми, Шостка та Білопільського, Конотопського, Роменського, Сумського,  Липоводолинського районів є учасниками цієї Програми і налагодили партнерські зв’язки з німецькими підприємствами.

Це юридичні і фізичні особи, які займаються аграрним виробництвом (фермерські господарства, виробники органічної продукції), працюють у  промисловості, будівельної галузі, сфері медицини та фармакології.

Зокрема учасниками програми стали представники підприємств: ПАТ «Сумське машинобудiвне науково-виробниче об'єднання», Концерну «Укрросметал», ТОВ «Завод Кобзаренка», ЗАТ «Демпург», ТОВ «Керамейя», ТОВ «Кусумфарм», ТОВ «Сумифітофармація», ТОВ «Спецодяг», ТОВ «Гледфарм», ТОВ «Фармахім», ТОВ «Трави України», Сумської обласної інфекційної клінічної лікарні ім. З.Й. Красовицького, Сумської районної лікарні, медичного центру «Флорис-С», Сумського психоневрологічного диспансеру та інші.

Ця Програма унікальна тим, що створює взаємовигідну ситуацію для всіх учасників. Під час перебування в Німеччині підприємці знайомляться з потенційними партнерами, створюють довірчі відносини – фундамент для довгострокового ділового співробітництва. Підприємство, яке направляє свого співробітника для участі у Програмі, також отримує користь від нових контактів, знань та професійних навичок спеціаліста. Результатом стає укріплення та розширення економічних зв’язків між країнами-партнерами, зокрема між Україною та Німеччиною, Україною та країнами ЄС.

Випускники Програми отримують можливість створювати мережеві структури (асоціації випускників) та обмінюватися знаннями. Для німецьких підприємств вони є контактними особами та допомагають укріплювати та розширювати економічні відносини України з Німеччиною.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок німецької сторони. 

Джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/17241-na-sumshchyni-startuvav-cherhovyy-etap-prohramy-pidtrymky-ukrayinskoho-biznesu-fit-for-partnership-with-germany.html  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь