-
-

ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНОЇ РОБОТИ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ – ЗАПОРУКА ЗАПОБІГАННЯ ПАНІКИ

Дата: 30.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 790

 

Саме на цьому наголосила голова Середино-Будської районної державної адміністрації Ірина ЗАПЛАТКІНА під час засідання Ради оборони Середино-Будського району

«Наш район знаходиться безпосередньо на кордоні з РФ, тому паніка серед населення може виникнути у зв’язку із запровадженням воєнного стану. Наголошую, що дії які будуть впроваджені на території району будуть проходити з максимальним дотриманням прав і свобод громадян, без порушення Конституції, законів України», - сказала Ірина Заплаткіна.

У засіданні взяли участь керівники підприємств, установ, організацій району, районного військового комісаріату, поліції,  прикордонної служби, районного суду та прокуратури.

Очільниця району звернулась до присутніх членів Ради оборони району з проханням зберігати спокій, виваженість. Провести роз’яснювальну роботу на підпорядкованих територіях та у колективах, донести до людей, що воєнний стан фактично не вплине на життя цивільного населення. Всі відомства, структурні підрозділи адміністрації, підприємства, установи та організації повинні працювати у звичному режимі та належним чином виконувати свої професійні обов’язки.

Перед присутніми виступив військовий комісар Середино-Будського РВК Сергій СТАРЧИК, який також підкреслив необхідність не сіяти паніку серед жителів району щодо впровадження воєнного стану та питань мобілізації. Військовий комісар також звернув увагу на зміни, у порядку реєстрації місця проживання військовозобов’язаних.

Рада оборони Серединобудщини також заслухала начальника відділу прикордонної служби «Середина-Буда» Миколу КОВАНЮКА. За його інформацією позаштатних ситуацій на кордоні не виникало. Місцевий пункт пропуску «Середина-Буда» працює у звичному режимі.

Начальник Середино-Будського ВП ГУНП в Сумській області Сергій ЗАБОЗЛАЄВ наголосив на необхідності інформування населення щодо можливого збільшення випадків шахрайства. У разі виникнення будь-якої підозрілої або загрозливої ситуація, то необхідно одразу звертатися за номером гарячої лінії 102.

«Хочу також зазначити, що воєнний стан не вплине на проведення дитячих розважальних заходів на кшталт «Відкриття ялинки в місті» та інші», - резюмувала голова адміністрації.

Джерело: http://sbd.sm.gov.ua/index.php/uk/2-uncategorised/5471-provedennya-informatsijno-roz-yasnyuvalnoji-roboti-sered-naselennya-zaporuka-zapobigannya-paniki

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь