A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

УВАГА! ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ 2018»

Дата: 03.12.2018 11:23
Кількість переглядів: 613

Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України запрошує до участі у Всеукраїнському конкурсі серед молодих юристів на краще професійне досягнення «МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ 2018».

 

Конкурс проводиться Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за підтримки Міністерства юстиції України, Інституту політико-правових та релігійних досліджень, K-project center, органів державної влади, професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських бюро, адвокатських об’єднань.

 

Метою Конкурсу є сприяння: підвищенню кваліфікації і професійного росту молодих юристів та престижу їх праці; сумлінному виконанню молодими юристами їхніх службових обов’язків, постійному вдосконаленню організації роботи, розвитку ініціативності та творчості; удосконаленню системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації правників; розширенню участі правничої молоді у науково-дослідній роботі; утвердженню поваги до права, через довіру до правників.

 

Завдання Конкурсу є визначення найвагомішого вкладу молодих правників у професійний розвиток та професійну підготовку, формування громадської оцінки діяльності правників, як окремих особистостей.

До участі у Конкурсі запрошуються юристи, які на момент проведення конкурсу досягай не більше 35 років, мають вищу юридичну освіту та досягай найкращих результатів за фахом протягом року. Кількість учасників Конкурсу не обмежується.

 

Заявки для участі у конкурсі «Молодий правник року 2018» подаються з 19.11.2018 до 07.12.2018 включно до Організаційного комітету шляхом надсилання анкети та відсканованих документів (що підтверджують досягнення) на е-пошту: krmjua@gmail.com.

 

Церемонія нагородження переможців та лауреатів Конкурсу відбудеться в рамках Всеукраїнського тижня права 2018 року.

 

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/molodipravnik/

Оргкомітет: Євген Которобай, тел.: 093-733-47-88, e-mail: kotorobai.e@gmail.com.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь