A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

«ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ БАЖАЙМО ДОБРОТИ!»

Дата: 03.12.2018 16:35
Кількість переглядів: 904

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний День інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на нагадування людству про гуманність і милосердя, про обов’язок суспільства перед такими людьми, про те, що вони потребують захисту і підтримки.

«Від щирого серця бажаймо доброти!», — під таким гаслом пройшли заходи в комунальному закладі «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» по відзначенню Дня інвалідів.

Бібліотекарі Зноб-Новгородської бібліотеки-філії та Зноб-Новгородської бібліотеки-філії для дітей запросили школярів на виховну годину. Протягом заходу вони розповідали дітям про те, що доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу. Також вони відвідали відділення паліативної та хоспісної допомоги у Зноб-Новгородській селищній лікарні, де мали змогу поспілкуватися з мешканцями і вручити їм невеличкі подарунки.        

Працівники Хильчанської, Кренидівської, Зноб-Трубчевської бібліотек-філій відвідали школи де провели години спілкування, на яких обговорили проблеми життя інвалідів в сучасному світі.

Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше за нас. І ми можемо покращити їхнє життя своїм відношенням, небайдужим ставленням, усмішками і теплим поглядом. Про це необхідно говорити не тільки в Міжнародний День інвалідів, місце для доброго вчинку завжди знайдеться в житті. І щоб жилося усім нам добре, у мирі і злагоді, необхідно щохвилини, щоденно творити добро. Бо добро має здатність бути щедрим та не потребує нагороди. Хто щедро робить добро, у відповідь отримує ще більше.

Завжди пам’ятайте «Добро починається з тебе»! Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь