A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

КЕРІВНИКИ СУМЩИНИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ІНВЕСТОРІВ ОБЛАСТІ

Дата: 04.12.2018 11:48
Кількість переглядів: 513

З метою зменшення занепокоєння інвесторів щодо їх подальшої діяльності на території Сумщини в умовах правового режиму воєнного стану голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО та голова обласної ради Володимир ТОКАР звернулися до них із запевненням, що введення воєнного стану має тимчасовий характер і жодним чином не вплине на їх діяльність.

Шановні інвестори!

Дозвольте висловити свою вдячність за довіру, надану Сумщині під час вибору місця розташування вашого виробництва, за вашу роботу, за кошти вкладені в інфраструктуру області, за те, що податки, які ви сплачуєте у нас, не лише наповнюють бюджети всіх рівнів, а й сприяють економічному розвитку регіону.

Зі свого боку, обласна влада завжди йшла назустріч підприємцям, ефективно і продуктивно співпрацювала з кожним із вас. Недаремно саме Сумщина посіла перше місце у всеукраїнському рейтингу легкістю ведення бізнесу Doing Business. Ми чітко розуміємо, що інвестиції – це нові робочі місця, підвищення рівня соціальних стандартів життя людей, це добробут Сумщини, її перспективне майбутнє. А ваша стабільність – це яскравий приклад успішної співпраці бізнесу і влади на місцях.

І сьогодні, попри нелегку ситуацію в країні, ми запевняємо вас, що введення воєнного стану на території Сумської області має тимчасовий характер і жодним чином не вплине на вашу діяльність.

Так, Президент України Петро Порошенко сьогодні гарантує, що «жодної цивільної людини запровадження воєнного стану не торкнеться». А голова Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард підтвердила, що, попри запровадження воєнного стану, фонд продовжить співпрацю з Україною.

Більше того, такий режим навіть посилює заходи безпеки в регіоні, а це значить, що бізнес на Сумщині буде захищений на 100%.

Попри воєнний стан, наразі у штатному режимі працюють і працюватимуть школи, дитсадки, лікарні, об’єкти соціальної сфери, і ви в цьому можете переконатися особисто. Загалом ситуація як по Україні, так і в Сумській області, повністю контрольована і обласна влада як і раніше гарантує інвесторам прозорі правила ведення бізнесу, конкурентний доступ до земельних, транспортних і енергетичних ресурсів.

Шановні інвестори! Ми вдячні вам за довіру до нашого регіону, відкриті для подальшої співпраці і щиро сподіваємось на вашу виваженість, розуміння і підтримку!

 

 З повагою

 Голова Сумської обласної

державної адміністрації                                                     Микола КЛОЧКО

 Голова Сумської обласної ради                                       Володимир ТОКАР

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь