A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

НА ГОСТИНИ ДО ХИЛЬЧИЦЬКОГО НВК

Дата: 10.12.2018 08:12
Кількість переглядів: 634

           05 грудня 2018 року гостинно приймав гостей Хильчицький навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І –ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад». Там відбулося засідання круглого столу вихователів  закладів дошкільної освіти з теми «Значення ігрової діяльності у розвитку  зв‘язного мовлення дитини дошкільного віку».

Під час засідання колеги обговорили комплексні завдання для діагностики рівня мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку, глосарій інновацій та технологій у мовленнєвому  розвитку.  Методист  відділу освіти, молоді та спорту  Зноб-Новгородської селищної ради Коновець Т.І. не лише познайомила з інноваціями у мовленнєвому розвитку, а й надала друковані матеріали. На підтвердження доцільності обраних методів вихователь ДНЗ Буякова В.І. провела інтегроване заняття «Автобус», під час  якого за технологією Н.В.Гавриша «Художнє слово і дитяче мислення» діти доповнювали речення, висловлювали думки. Також  малеча показала інсценізацію української народної  казки «Рукавичка». Крім того вихователь Зноб-Новгородського ЗДО «Казка» Грищенко Л.В. поділилася з колегами враженнями від відвідування обласного науково-практичного семінару «Інноваційні підходи до формування мовленнєвої компетентності дитини дошкільного віку». Фото  та відео матеріали, які вона показала, спонукали присутніх до впровадження переглянутого в роботу ЗДО та розвитку творчого потенціалу вихователів.

            Не залишились осторонь і учні середньої ланки. Вони під керівництвом учителів  інформатики (Башлак М.О.) та  географії (Носова Л.М.) показали загальношкільний виховний захід «Природа нашого краю».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь