A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЧИМ ЖИВЕ МОЛОДЬ

Дата: 17.12.2018 12:47
Кількість переглядів: 609

Сьогодні надзвичайно актуальним є патріотичне виховання підростаючого покоління. В сучасних умовах це чи не найважливіше завдання держави – не втратити майбутніх патріотів України.

Варто віддати належне керівництву Зноб-Новгородської громади, яке розуміє всю важливість цього питання і приділяє йому необхідну увагу.

Зокрема, хочеться звернути увагу, що саме завдяки Зноб-Новгородській адміністрації в селі Очкине цього року знову працює спортзал. Висловлюємо особисту подяку голові селищної ради Гончарову Петру Васильовичу. Дякуємо від імені молоді та юнацтва села і місцевому депутату Кужелю Миколі Петровичу, який виніс це питання на розгляд громади.

Жителі села Очкине можуть пишатися тим, що мають змогу займатися спортом, культурно проводити час та вести здоровий спосіб життя. Молодь, юнаки та діти із задоволенням грають у футзал, люблять волейбол і захоплюються настільним тенісом. Крім того, що на сьогодні спортзал став осередком дозвілля мешканців села, він ще є й місцем для тренувань місцевої футбольної команди, яка відстоює честь громади у Кубку Північного регіону з футзалу.

Ми вдячні всім, хто підтримав і допоміг у вирішенні питання організації роботи спортзалу. Ми пишаємось  тими людьми, які в такі важкі часи відстоюють гідне життя односельців.

Керівник спортивного гуртка,

Козило Олександр Іванович

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь