A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ ГРОМАДЯН НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ ДЛЯ УКОМПЛЕКТУВАННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД СУМСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ

Дата: 20.12.2018 11:38
Кількість переглядів: 1819

Фото без опису

 

Важливою, почесною та відповідальною в усі часи була справа захисту  рубежів держави. Сьогодні у добу нових вимог та викликів, вона набула особливої ваги. Прикордонники України з честю та відданістю стоять на захисті недоторканості державного кордону, забезпечуючи цілісність і суверенітет України.

Черговим кроком на етапі підвищення щільності кордонів України, забезпечення належного рівня безпеки на кордоні, стало створення в межах Сумської області ще одного структурного органу охорони державного кордону.

Так, Кабінетом Міністрів України 10 жовтня 2018 року в ході засідання підтримано створення Шосткинського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Створення і розгортання нового прикордонного загону має на меті підвищення надійності охорони державного кордону України, рівня його захищеності, вдосконалення системи управління, забезпечення адекватного реагування на загрози на державному кордоні такі як незаконна міграція, переміщення зброї та наркотиків, контрабанда товарів, тощо.

Шосткинський прикордонний загін створюється фактично з нуля і охоронятиме ту ділянку, яку наразі частково охороняє Сумський прикордонний загін. Зараз під контролем Сумського загону понад 500 кілометрів держкордону. Після створення нового загону цю ділянку буде зменшено майже вдвічі. Кожен із загонів охоронятиме відповідну ділянку приблизно завдовжки 250 кілометрів, що надасть змогу більш ефективно здійснювати управління підпорядкованими підрозділами, оперативно реагувати на зміни в обстановці, якісно забезпечувати питання логістики тощо.

Також, вже зараз, у м. Шостка, проходить етапи формування та становлення ще одного сучасного та потужного прикордонного підрозділу – прикордонної комендатури швидкого реагування. Прикордонна комендатура швидкого реагування є структурним підрозділом прикордонного загону, призначеним для захисту та посилення охорони визначеної ділянки державного кордону, виконання завдань щодо попередження злочинів та адміністративних правопорушень на кордоні.

В рамках формування прикордонних підрозділів, з метою укомплектування вакантних посад нам потрібні патріоти і мужні захисники рубежів України.

Саме ви своєю щоденною працею спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Приєднуйтесь до нашої дружньої команди!

 

Наші переваги:

 

  • проходження військової служби за контрактом за місцем проживання (у найближчому  прикордонному підрозділі в межах області);
  • гарантія стабільного грошового забезпечення (заробітної плати) - від 8500 грн. (без будь-яких відрахувань);
  • одноразова виплата у розмірі від 14 000 до 17 000 грн. при підписанні першого контракту;
  • додаткові (обов’язкові) види виплат:

щорічна одноразова матеріальна допомога у розмірі посадового окладу  та окладу за військовим званням;

щорічна грошова допомога у разі вибуття у чергову відпустку в розмірі місячного грошового забезпечення;

грошова допомога під час переїзду до нового місця служби на військовослужбовців та членів їхньої родини;

залежно від займаних посад та умов служби – інші грошові виплати.

  • щорічна обов’язкова відпустка тривалістю від 30 до 45 діб, додаткові відпустки (для навчання, соціальні, інші - згідно законодавства);
  • пільгове обчислення загального стажу служби у співвідношенні 1:1,5 (рік за півтора);
  • можливість кар’єрного зростання та навчання у навчальних закладах Державної прикордонної служби України (безкоштовно) або на заочному відділенні цивільних вищих навчальних закладів;
  • можливість служби за кордоном (охорона дипломатичних установ України за кордоном);
  • якісне безкоштовне медичне обслуговування;
  • пільговий відпочинок у відомчих санаторно – оздоровчих закладах;
  • безкоштовне харчування під час несення служби;
  • право на безкоштовне отримання житла або компенсація за піднаймання житла;
  • пільгове право на пенсію після 25 років служби;
  • інші соціальні гарантії встановлені законодавством.

 

Наші умови:

         на військову службу за контрактом приймаються громадяни призовного віку (хто не служив), які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту та військовозобов’язані (особи, які проходили військову службу у військових формуваннях України) віком від 18 до 60 років.

 

Не можуть бути прийняті на військову службу громадяни, які:

  • притягувались до кримінальної відповідальності;
  • перебувають на обліку в органах внутрішніх справ у зв’язку зі скоєнням правопорушень, у наркологічних та психоневрологічних диспансерах;
  • були раніше звільнені з військової служби зі Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів за службовою невідпові­дністю або за систематичне невиконання умов контракту.

 

 

З питань прийому на військову службу за контрактом або для з’ясування додаткової інформації з питань проходження військової служби ви можете звернутися безпосередньо до керівництва прикордонної комендатури швидкого реагування (м.Шостка) або до посадових осіб Окремого регіонального центру комплектування (м.Суми).

 

Наші контакти:

м.Суми, провулок Громадянський, буд. 6.

м.Шостка, вулиця Інститутська, буд.6.

телефони: 067-540-73-53, 066-085-88-69


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь