A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

НА СУМЩИНІ ПРОХОДИТЬ КОНКУРС ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОГРАМ ТА ПРОЕКТІВ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 09.01.2019 16:20
Кількість переглядів: 597

На території Сумської області у 2019 році можуть реалізуватися програми та проекти за напрямками спортивної інфраструктури, енергоефективності та інших напрямків за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

У конкурсному відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку. 

Умовами спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку є фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків, спортивної інфраструктури і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних регіональних стратегіях розвитку.

Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність таким критеріям: для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації; календарний план реалізації становить від одного до трьох років; співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків; спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів; загальна кошторисна вартість проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5000 тис. гривень, а для інших проектів - понад 1000 тис. гривень.

 Перелік технічних завдань на інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що включені до Плану заходів з реалізації Стратегії регіонального розвитку Сумської області на 2018-2020 роки можна отримати за посиланням: http://gue.sm.gov.ua/index.php/uk/667-konkurs-investitsijnikh-progamm-ta-proektiv-regionalnogo-rozvitku

Для участі у конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені Порядком підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого наказом Мінрегіону України від 24.04.2015 №80 (зі змінами).

Документи подаються за підписом керівника заявника за формою та переліком, встановленими Мінрегіоном України, у 2-х примірниках та обов’язково розміщуються на онлайн-платформі ДФРР http://dfrr.minregion.gov.ua/ в термін до 10 січня 2019 року.

Документи приймаються Департаментом економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації за адресою: м. Суми, пл. Незалежності, 2 (6 поверх, каб. 103).

Телефон для довідок: (0542) 62 03 35 (Гайдук Оксана Володимирівна),
e-mail:   gue-vdkv@sm.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь