A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ ПОЧАЛА РІК З ПРАВОВОГО ІНФОРМУВАННЯ В ЦЕНТРІ СУМ

Дата: 14.01.2019 08:10
Кількість переглядів: 516

Доки люди ще насолоджуються новорічним настроєм, фахівці юстиції вже підготували для них актуальні інформаційні видання від Міністерства юстиції України та юстиції Сумщини.

Найголовніше, корисне й потрібне: про нові інструменти боротьби з рейдерами, питання поділу спільного майна подружжя, робота сімейних радників, новий формуляр заяви, який оприлюднив Європейський суд з прав людини, інформація про сервіс Міністерства юстиції «Шлюб за добу» – все стане в нагоді для підвищення рівня правових знань.

До уваги сумчан також були представлені буклети з інформацією про те, як оформити аліменти, кому і як нараховується субсидія та про можливість поїхати з дитиною за кордон одному з батьків без згоди другого, якщо є заборгованість по сплаті аліментів.

Приємним було, що сумчанам вже добре відомий загальнонаціональний правопростівницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», адже у 2018 році він охопив всі райони Сумської області. Правова допомога надавалася населенню з таких основних його напрямів: як отримати аліменти, як протидіяти домашньому насильству та булінгу, які права гарантуються захисникам України, як виконати рішення суду, як оформити договір оренди землі, як оформити субсидію, як вирішити спір. Окрім того, всім відомо, що відомості про проект «Я МАЮ ПРАВО!» можна переглянути за посиланням – http://pravo.minjust.gov.ua/.

Інформація позитивно сприймалася сумчанами та гостями міста, оскільки ділилися не тільки правовими знаннями, а ще й новорічним настроєм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь