A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЗВІТ ГОЛОВИ ЗА ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ У 2018 РОЦІ

Дата: 14.01.2019 16:03
Кількість переглядів: 595

12 січня 2019 року, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у залі КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» відбувся звіт голови Зноб-Новгородської селищної ради Петра ГОНЧАРОВА та керівників структурних підрозділів про проведену роботу за 2018 рік.

Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі питання, що хвилюють мешканців, пропозиції та зауваження, щоб взяти їх до уваги та опрацювання в подальшій роботі. Також, голова ради запропонував план дій на поточний рік.

Після детального звітування, голова надав змістовні відповіді на запитання залу.

        Тривав публічний звіт  більше двох годин і завершився закликом селищного голови не бути байдужими до життя в громаді та заходів, які у ній відбуваються: «Я щиро вірю і твердо переконаний, що ви всі хочете бачити і наше селище і інші села громади кращими. Але кращими вони самі по собі не стануть. Такими їх можна зробити тільки спільно. І тоді, коли будемо берегти, дивитися за ними. А це можливо за  умови, коли кожен житель перед тим, як чогось хотіти від селищної ради, депутатів, керівників комунальних установ, запитає у себе: а що я зробив щоб в моєму селищі було затишно і комфортно? Я організував участь у прибиранні прибудинкової території, вулиці, кладовища, парку? Вийшов я на суботник, коли працівники селищної ради прибирали вулиці, наводили порядок біля чиїхось будинків, магазинів?

Прибирати за собою повинен кожен з нас, тільки тоді буде порядок і тоді буде видно любов кожного їх нас до селища, до кожного села громади. Я щиро вірю що ми патріоти своєї громади, переживаємо за неї. Тому давайте будувати її майбутнє разом».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь