A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2019 15:33
Кількість переглядів: 601

Символічно, що саме по завершенню святкування трьох великих релігійних свят, які зігріли добром і злагодою наші серця, вселили надію на те, що завтрашній день буде радісним, а Україна вільною і єдиною, 100 років тому відбулась визначна подія для всього українського народу – 22 січня 1919 року дві суверенні українські держави — Українська Народна Республіка й Західно-Українська Народна Республіка – об’єдналися в самостійну соборну державу. І нині, в умовах війни із сусідом-агресором, поняття Соборності наповнюється реальним змістом. Воно актуалізується як найвища цінність.

Тож, сьогодні, з цієї нагоди в КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля»  відбувся тематичний захід до Дня Соборності України.

«Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ!

Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу…», - зазначив у своєму виступі голова селищної ради Петро ГОНЧАРОВ.

На заході були присутні жителі селища, працівники селищної ради та учні школи. Всі присутні мали можливість переглянути інформаційний відео-ролик до Дня Соборності України. Учні старших класів висвітили історичне минуле нашої держави, той нелегкий шлях України до її незалежності. Також лунали патріотичні пісні у виконанні дитячих вокальних ансамблів «Веселка» та «Перлина».

Напередодні свята в бібліотеках громади пройшов ряд тематичних заходів, були оформлені тематичні полиці та літературні викладки. Представлені до уваги відвідувачів заходи допомогли не лише краще пізнати історію нашої держави, а й сприяли піднесенню їх національної свідомості.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь