A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДОПОМОГТИ ПОЧУТИ: БУЛИТИ НЕ КРУТО

Дата: 11.02.2019 09:36
Кількість переглядів: 783

Проводячи, в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!», інформаційну кампанію спрямовану на протидію булінгу, фахівці юстиції Сумщини охоплюють своє увагою школи-інтернати, спортивні гуртки, секції та училища.

На цьому тижні фахівці юстиції завітали до Косівщинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, де навчаються діти, які потребують корекції порушень слуху. Дітям з вадами слуху за допомогою сурдоперекладача донесли інформацію про загальнолюдські цінності, про важливість дружби та підтримки, про неприпустимість приниження іншого, цькування чи вчинення будь-якого насильства.

Відвідали Обласний ліцей-інтернат спортивного профілю «Барса» та порадили вихованцям спрямовувати свою енергію для досягнення успіхів у спорті, а не витрачати її на приниження оточуючих.

Побували фахівці юстиції і в Сумському хіміко-технологічному центрі професійно-технічної освіти. Розповіли учням про шкоду булінгу, переглянули соціальні відеоролики та розробили стратегію боротьби з булінгом.

Оповістили молодих людей про те, які інструменти боротьби нині існують завдяки ініційованому Міністерством юстиції Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», адже відтепер за вчинення булінгу передбачено штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 20 до 40 годин. Булінг вчинений повторно протягом року чи групою осіб карається штрафом від 1700 до 3400 гривень або громадськими роботами від 40 до 60 годин.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь