A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ТАЛАНОВИТІ ПЕДАГОГИ ВИХОВУЮТЬ ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ!

Дата: 12.02.2019 13:34
Кількість переглядів: 1535

   Талант і творча обдарованість особистості стають сьогодні запорукою успіху, національного престижу. Обдаровані діти – майбутнє нашої держави, її гордість і честь, її світовий авторитет. Працювати з такими дітьми дуже відповідальна справа.

    Щороку з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованих дітей проходять Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін. За підсумками ІІ етапу олімпіад   2018-2019 н. р. Селівоненко Анастасія та Лиско Наталія, учениці  10 класу Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО, посіли призові місця з багатьох предметів, тому саме їм випала честь  виступити на  ІІІ (обласному) етапі олімпіад в м. Суми.

     Дівчата показали  гарний результат: Лиско Н. – І м. з інформаційних технологій, а Селівоненко А. – ІІІ м. з географії та ІІІ м. з інформаційних технологій. Треба зауважити, що завдання  з ІТ учениці виконували на англійській мові, тому Ви уявляєте рівень підготовленості дітей, якщо  вони посіли призові місця ?!

      Ми пишаємося тим, що  в нас є талановиті діти! Та саме в тісній, дружній співпраці з високоосвіченими та висококваліфікованими педагогами може зародитися успіх. Такими  вчителями є Данилюк Ірина Іванівна та Пищола Віталій Миколайович, які  докладали багато зусиль і створювали умови, за яких діти змогли найраціональніше й найпродуктивніше підготуватися  до ІІІ етапу олімпіад. Щиро дякуємо їм за високу результативну роботу та гідну презентацію Зноб-Новгородської селищної ради  на обласному рівні.

       Творчих успіхів, натхнення, великих  звершень педагогам та учням!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь