A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Дата: 15.02.2019 13:16
Кількість переглядів: 1850

15 лютого Україна відзначає  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30 річницю виведення військ з Афганістану. Цей день – нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку, яким стали воїни-інтернаціоналісти.

Війна в Афганістані – це трагедія, незагоєна рана. У серцях родин, які  втратили найдорожче, вона не закінчиться ніколи. Війна, що тривала десятиліття, скалічила долі тисяч воїнів, багатьом коштувала життя… Військовий обов‘язок у «гарячій» точці гідно виконували більше 160 тисяч українців. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим.

14 лютого в КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся зворушливий концерт «Ціна чужої війни».

З найкращими побажаннями добра, здоров’я, миру, злагоди та благополуччя та словами подяки до воїнів-інтернаціоналістів та матерів загиблих воїнів звернувся заступник голови селищної ради Олег Несмашний.

Після привітальних слів за  особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення військ з Афганістану Олег Вікторович та представник Сумської обласної організації воїнів Афганістану та воїнів АТО Олександр Бєлащ вручили ювілейні медалі та подяки від голови селищної ради воїнам-афганцям.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять тих воїнів-інтернаціоналістів, які не повернулись до дому живими та тих учасників бойових дій, які боролись за цілісність нашої держави у ці складні часи.

Концертну частину продовжили виступами: народний аматорський колектив «Вербиченька», дитячі ансамблі «Веселка» та «Перлина», пісні у виконанні солісток селищного БК Лізи Барканової, Дарини Горбачової, Дарини Михайленко, Евеліни Клецової,   Людмили Несмашної, гумореска  «Доїльна машина» у виконанні Олени Самусь, вірші «Он не был героем» Григорія Срібного прочитала Аміна Журба та «Горить край лісу золотистий клен» Віри Кухарук – Дарина Заяц, тематичні пісні на вірші Григорія Срібного пролунали від Дениса Угнечева.

Низький уклін вам, здоров’я, благополуччя, затишку вам і вашим родинам. Світла пам’ять загиблим, які до останнього виконали свій військовий обов’язок! Віри та надії, впевненості та перемог усім нам!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь