A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

Дата: 11.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 539

11 березня в приміщенні селищної ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Зноб-Новгородської селищної ради з порядком денним: «Про заходи забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період 2019 року».

Заслухавши і обговоривши доповіді заступника голови селищної ради Олега Несмашного та провідного спеціаліста з питань використання та охорони земель і навколишнього середовища Олексія Астапова комісія визначила, що гідрометеорологічна обстановка на території селищної ради очікується складною.

З метою безаварійного пропуску льодоходу, завчасного захисту населення та об’єктів соціальної, комунально-побутової, промислової та аграрної сфери у період весняної повені комісія вирішила затвердити план дій виконкому селищної ради з підготовки до пропуску льодоходу та повені у 2019 році та ін..

У зв’язку з потеплінням товщина криги на водоймах стала дуже тонкою, тому члени комісії з питань ТЕБ та НС Зноб-Новгородської селищної ради застерігають людей не виходити за такої погоди на лід, аби не провалитися під лід.

 

УВАГА!

Варто ж пам’ятати, що при пересуванні по кризі треба бути дуже обережним, уважно стежити за її поверхнею, обходити небезпечні і підозрілі місця (швидка течія, вмерзлі в лід кущі, трава та ін.). Ніколи не можна перевіряти товщину льоду ударами ніг. У нічний час на кригу взагалі не варто виходити. Під час групового переходу по льоду необхідно рухатись на відстані 5-6 метрів один від одного і уважно стежити за тим, хто йде попереду.

У випадку, якщо ви все ж провалилися під лід, важливо не піддатись паніці, необхідно утримуватися на плаву, уникаючи занурення з головою. Обов’язково кличте на допомогу. Намагайтеся вибратися на лід, широко розкинувши руки, наповзаючи на його край грудьми і почергово витягуючи на поверхню ноги. Вибравшись на лід, перекотіться і відповзайте в той бік, звідки ви прийшли, де міцність льоду вам вже відома.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь