A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

НА ПОРОЗІ ВЕСНИ…

Дата: 11.03.2019 15:57
Кількість переглядів: 665

На порозі весна, і так хочеться свята, щоб ще радісніше стало на серці. А ось і нагода є. Жінка-весна нагадала нам про жінку-сестру, жінку-доньку, жінку-мати, бабусю… Адже кожного року весна розпочинається теплим та радісним святом – Міжнародним Жіночим Днем.

Ось і в Журавці діти, схопивши подарунки для матусь, бабусь та сестричок, помчали до прикрашеного залу дарувати гостям та рідним вірші, чудові пісні та запальні танки.

Розпочався святковий захід інсценізацією «Весна іде». Як би зима не хотіла йти і не вмовляла природу залишитися, вона не домоглася свого. Весна здобула перемогу, тому що її всі чекали, а зиму проганяли.

Лунали святкові пісні, які підготували вчителі молодших класів та педагог-організатор закладу Світлана Вьорстова. Зі святом присутніх вітали учні молодших класів піснями «Мамине свято», «Пісня про бабусю». Настя Ігнатовська подарувала композицію «Мамочка моя», першокласниця Олександра Кучерявенко співала «Красуню».

Фурор та шалені овації викликав виступ вихованців дитячого садка. Спочатку вони подарували вітальні вірші, а потім «запалили» зал чарівним таночком. Також протягом святкової програми глядачі переглянули красивий вальс матусь та їх синочків.

Учні молодших класів та хореографічний колектив «Василечки» порадували гостей запальними танцювальними номерами. 

Ніна  Самсоненко теж підготувала кілька номерів зі своїми учнями: 1 клас інсценізував пісню «Грицю, Грицю, до роботи», а Олександра Кучерявенко, Кирило Кириєнко та Євгеній Данилов презентували «нещасливе» кохання дитячими очима на пісню «А ми удвох».

Незабутньою для присутніх залишиться казка на новий лад «Ріпка». Вона подарувала багато позитивних емоцій та вражень. Учні так майстерно виконали свої ролі! Можливо, тому, що Ольга Бовтун, знаючи кожного учня, вдало підібрала акторів, а, можливо, тому, що всі діти нашої школи просто талановиті.

Журавський НВК може пишатися тим, що кожне свято проходить на одному подиху. Усі учні з великим задоволенням беруть активну участь, батьки теж не пасуть задніх (якщо у них є така можливість).

Традиційно учнями молодших класів були зроблені красиві подарунки для матусь і бабусь. Але враження, які присутні отримали в залі, тільки прикрасили ці подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь