A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЧАРІВНА КРАЇНА ДИТИНСТВА

Дата: 19.03.2019 07:57
Кількість переглядів: 589

ТАЛАНТ – ТО КРАПЛЯ ЗДІБНОСТЕЙ І МОРЕ ПРАЦІ
Григір Тютюнник

14 березня 2019 року зі своєю концертною програмою та виставкою творчих робіт завітав до смт. Зноб-Новгородське пересувний позашкільний навчальний заклад м. Середино-Буда.
Глядачі спочатку мали можливість ознайомитися з творчими роботами вихованців позашкільного закладу. На виставці були представлені роботи у таких номінаціях: іграшки сувеніри, паперова пластика, народна лялька, в’язання гачком та спицями, народна творчість.
Любов Харитоненко, директор позашкільного закладу м. Середино-Буда, ознайомила присутніх зі специфікою роботи цього закладу освіти, досягненнями його вихованців та педагогів. А після вручила грамоти переможцям районної виставки-конкурсу творчо обдарованих дітей та підлітків «Чарівні барви Полісся» (учням Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.): Шапеко Ксенії (6 кл.) ІІІ м. – номінація «Народна лялька» , Картельовій Діані ( 6 кл.) ІІІ м. – номінація «Народна лялька», Невдачиній Юлії (8 кл.) ІІ м. – номінація «Вишивка нитками».
І полилося свято рікою… Гості із захопленням переглядали танцювальні композиції хореографічного колективу « Радість» ( тут був і український перепляс, і танок про канікули, і симфонія моря).
Неперевершені ведучі Софія Ступак та Олена Лапченко час від часу всіх підбадьорювали та ділилися рецептом гарного настрою.
Вокальний ансамбль « Сузір’я» та фольклорний ансамбль «Джерельце » дарували глядачам номер за номером. Звучали пісенні композиції про кохання, дружбу, кольорових метеликів, віртуальне життя. Тепло, любов і єдність відчувалось у пісні Софії Ступак « Пшеничне перевесло». А Олена Лапченко, виконуючи пісню «Хочу бути щасливою» , розказала про таємні бажання кожної жінки. 
Найменша учасниця концертної програми Бондарева Ксенія була справжнім сонечком цього свята.
М. Андрущенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради, наостанок подякував артистам за такий рецепт гарного настрою. Побажав творчого зростання, наснаги, успіхів вихованцям і педагогічному колективу позашкільного навчального закладу м. Середино-Буда.
Це було справжнє свято дитячої творчості! Неподільні емоції, піднесений настрій глядачів – це візитна картка цього заходу. Хочеться, щоб таких моментів у нашому житті було якомога більше. І нехай залишаються невтомними педагоги, які огранюють таланти обдарованих дітей!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь