A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВИЇЗНИЙ КОНЦЕРТ ДО СЕЛА ЗНОБ-ТРУБЧЕВСЬКА

Дата: 19.03.2019 08:53
Кількість переглядів: 689

У продовженні свята весни, краси, жіночності і кохання коли прекрасні жінки чекають ніжності, квітів і подарунків, артистами художньої самодіяльності  КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД» був здійснений виїзний концерт до села Зноб-Трубчевська.

 За вітальним і запрошувальним словом місцевого депутата Олексія Остапова зі сцени полилися святкові вітання. Від улюбленців публіки молодіжного ансамблю «Перлина» пісні «Тумани» і «Там, де ми є», солістки Дарина Горбачова і Ліза Барканова вкотре подарували глядачам змогу насолодитися  сильними і водночас милозвучними, і ніжними голосами.

 Народний ансамбль «Вербиченька», як  і звичайно, порадував майстерним виконанням і новими піснями. По-жіночому відверто прозвучала пісня Олени Королевської «Единственному».

Розвеселили глядачів гуморески у виконанні Олени Самусь та пісня «Подкаблучник» у виконанні Дениса Угнечова і взагалі окрасою концерту були номери у виконанні хлопців. Денис Угнечов підігрів зал піснею «Гранитный камушек» та «Роза белая, роза алая» виконавши її разом з Людмилою Несмашною та Оленою Самусь.  Дмитро Мацуйов майстерно і з запалом подарував пісні «Свеча» і хіт «Все для тебя!».

Глядачі довго не хотіли відпускати артистів, а особливо свого земляка Дмитра Мацуйова, запрошували на гостину до себе ще не однократно.

Хочемо висловити добрі і щирі побажання добра і злагоди мешканцям села Зноб-Трубчевська за теплий і привітний прийом, а  артистам натхнення у творчості! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь