A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ПОДАНІ ПРОЕКТИ НА ДФРР

Дата: 27.03.2019 13:38
Кількість переглядів: 511

У 2019р. відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій на Державний фонд регіонального розвитку подані наступні проекти:

  1. «Реконструкція частини спортивного майданчику Зноб-Новгородської ЗОШ I-III ступенів під міні футбольний майданчик зі штучним покриттям в смт. Зноб-Новгородське Середино-Будського району Сумської області»

    Одним із завдань місцевої влади – є відродження активного життя в селі, створення привабливих умов для життя та самореалізації кожного. Адже найголовніше – це починати з найменшого. Саме діти та молодь – це наше майбутнє, тому важливим є розвиток індивідуальних здібностей дитини, покращення фізичних якостей, формування лідерських якостей, покращення стану фізичного здоров’я, наповнення дітей та молоді енергією, натхненням, бажанням творити та змінювати своє життя та життя інших на краще.

    Завдання проекту є реконструкція частини спортивного майданчику, що включає планування під міні футбольний майданчик зі штучним покриттям.

Створення комфортних умов для дітей та підлітків з метою проведення занять з фізичного виховання, проведення різноманітних спортивних змагань для молоді та жителів села.

    Завдяки Проекту підвищиться рівень охоплення сільських громадян фізкультурно-оздоровчою та спортивною роботою. Буде здійснено ще один крок до збереження та зміцнення фізичного здоров’я дітей та молоді.

    Загальна кошторисна вартість проекту складає -1739,289 тис. грн., з них

коштів ДФРР – 1003,680 тис. грн., місцевий бюджет – 735,609 тис. грн.

    Станом на 15.03.2019р. проект був розглянутий та прийнятий комісією  Сумської ОДА та затверджений Мінрегіоном.

 

  1. «Реконструкція Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів по вул. Шкільна, 13 в смт. Зноб-Новгородське Середино-Будського району Сумської області»

      На сьогодні в Зноб-Новгородському опорному закладі загальної середньої освіти I і III ступенів навчається 220 учнів - це чотирнадцять класів. В опорний заклад проводиться підвезення учнів з таких населених пунктів нашої громади як Голубівка, Стягайлівка, Мефедівка, Зноб-Трубчевська, а також і Зноб-Новгородська.

    Було виконано технічне обстеження будівлі опорного закладу. При обстежені було виявлено наступні проблеми: будівлі комплексу мають велику кількість підмочування  стін, тріщини ділянок стін, пошкодження ганків та відмосток. Конструкції потребують загального ремонту будівлі.

    Інженерні мережі, а саме: водопровід, каналізація, опалення, електроосвітлення та підключення силового електрообладнання, сильно зношені та потребують заміни.

    Проект спрямований на проведення ремонту систем опалення, водопостачання, водовідведення, монтаж протипожежної сигналізації, заміна підлоги в кабінетах, в коридорах, електроосвітлення, зроблення відкосів на вікнах і дверях, вирівнювання стін, стелі, з метою економії теплової енергії, паливно-енергетичних ресурсів та створення комфортних умов для перебування дітей.

     Загальна кошторисна вартість проекту складає – 20 302,925 тис. грн., з них

коштів ДФРР – 18 272,632 тис. грн., місцевий бюджет – 2030,293 тис. грн.

 

  1. «Придбання двох шкільних  автобусів  для підвезення учнів Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади»

Головним завданням є забезпечення підвезення до місць навчання та у зворотному напрямку дітей та підлітків шкільного віку Зноб-Новгородської селищної ради.

Виконання проекту дасть змогу створити умови для безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти у сільській місцевості до місця навчання, роботи і додому, поліпшення освітнього рівня населення, та раціонального використання потенціалу педагогічних працівників. Належна організація підвозу учнів сільської місцевості, що проживають за межею пішохідної доступності, до закладів освіти, сприятиме створенню умов для безпеки дітей, збереженню їх здоров’я, ефективному використанню бюджетних коштів, розширить можливості гурткової та позакласної роботи з учнями.

   Загальна кошторисна вартість проекту складає – 3 500 тис. грн., з них

коштів ДФРР –3 150,00 тис. грн., місцевий бюджет – 350,00 тис. грн.

 

  1.  «Оснащення комунального підприємства «Зноба-Благоустрій» Зноб-Новгородської селищної ради спеціальною технікою»

     Завданням проекту є придбання гідропідйомника ОПТ-9195 з трактором, рубальної машини WALLENSTEIN BX72R(щеподробілки), або аналогів, для комунального підприємства «Зноба –Благоустрій».

     В кожному населеному пункті знаходиться не менше 100 високих аварійних дерев, які загрожують безпеці громадян. Одна з наявних проблем для громади – наявність високих аварійних дерев на всіх без винятку кладовищах. Видалити сухі, аварійні дерева там   неможливо без спеціальної техніки. Це питання дуже болюче для кожного громадянина громади, бо неможливо ставитись до пам’яті так зневажливо. А своїми силами видалити такі дерева дуже небезпечно, вірніше – неможливо.

    Нагальне питання – це видалення дерев та переробки на щепу відходів деревини, гілля, хмизу, ремонт дахів, побілка  та фарбування висотних будівель та іншого, переробка в щепу чагарників, кущів, дерев’яних відходів та інше. Особливо, враховуючи збільшення випадків буреломів в останні роки.

    Неодмінним атрибутом благоустрою парків, скверів, облаштування дитячих майданчиків, комфортного проживання мешканців, їх зручного та безпечного пересування у вечірній та нічний час вважається вуличне освітлення.

     Крім того, більшість сіл вже мають вуличне освітлення як на опорах енергозбуту, так і на комунальних (сонячні ліхтарі), які теж потребують обслуговування.

    Загальна кошторисна вартість проекту складає –1581,00 тис. грн., з них

коштів ДФРР – 1422,9 тис. грн., місцевий бюджет – 158,1 тис. грн.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь