A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВЧАСНО СПЛАЧЕНІ ПОДАТКИ ЗАХИЩАЮТЬ ВІД ЗАЙВИХ ВИТРАТ

Дата: 03.04.2019 17:07
Кількість переглядів: 552

Накопичення боргів не найкращий метод у здобутті прибутку, адже успішне підприємництво починається з усвідомлення своєї відповідальності перед державною та суспільством. Однак деякі підприємці нехтують виконанням своїх обов’язків щодо сплати податків.

Так, підприємець Сергій з Тростянеччини своєчасно не сплатив єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі понад 13 тисяч гривень. В ході примусового виконання державним виконавцем було накладено арешт на майно та рахунки боржника. Зрозумівши загрозливий для бізнесу стан, чоловік виконав свої зобов’язання та сплатив до бюджету заборгованість у повному обсязі. Окрім того, державним виконавцем було стягнуто з підприємця більше 1 тисячі гривень виконавчого збору та витрати виконавчого провадження. Сплативши суму більшу, ніж заборгував, чоловік отримав корисний життєвий досвід щодо своєчасності сплати боргів.

На Ямпільщині завод теж заборгував державі майже 13 тисяч гривень зі сплати єдиного соціального внеску. Після накладення державними виконавцями арешту на рахунки підприємства, заборгованість була сплачена у повному обсязі, крім того з підприємства було стягнуто виконавчий збір у розмірі 10 % від суми боргу та витрати на проведення виконавчих дій.

Юстиція Сумщини нагадує, що добровільне виконання рішення суду дозволяє уникнути додаткових платежів, арештів майна, адміністративної та кримінальної відповідальності, сприяє розвитку бізнесу й економіки в регіоні та відіграє важливу соціальну роль.

Тож, займаючись бізнесом, необхідно пам’ятати, що вчасно сплачені податки убережуть від зайвих витрат та стануть запорукою успіху.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь