A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

“ДИТЯЧЕ СЕРДЕНЬКО, ЖИВИ!” 1-30 КВІТНЯ 2019 РОКУ

Дата: 04.04.2019 16:27
Кількість переглядів: 451

З 1 квітня офіційно оголошено 14 акцію «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!» – відкритою!

Вона триватиме по всій Україні до 30 квітня, і супроводжуватиметься масовим збором коштів. Для створення святкової атмосфери проходитимуть ярмарки, виставки, концерти, бали, марафони та інші святкові заходи. В травні відбудеться фінал із яскравими гала-концертами у обласних центрах країни.

Акція «Серце до серця» стала традицією для всієї України. З поміж 10 осіб хоча б один брав у ній участь – це свідчить про довіру громадян. Відкритість, прозорість і звітність завжди з нами. Кожного року обирається  різна тематика по збору коштів: зір, слух, діабет, неонатальні та реанімаційні відділення.

За всі роки вдалось зібрати більше  35 мл. грн!!!

У цьому році вперше обрали проблематику дитячої  кардіології і сподіваємось на підтримку кожного свідомого українця.

Загалом щорічно в Україні народжується приблизно 10 000 дітей із вродженими вадами серця, з них близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. З самої першої хвилини свого життя такі діти потребують високоспеціалізованого медичного догляду.

Лікарням необхідні  апарати УЗД із спеціальними датчиками, ангіографи, КТ – і МРТ – установки, кардіографи, апарати для добового запису ЕКГ(холтери). Для лікування пацієнтів після найскладніших хірургічних втручань необхідні кардіомонітори, апарати штучної вентиляції, реанімаційні столики з обігрівом, монітори цілодобового спостереження в дитячій реанімації, інфузійні помпи, пульсоксиметри та багато іншого.

Таке обладнання дуже дороговартісне. Державні програми фінансування  і закупівлі існують, але потреби настільки великі, що держава повністю все забезпечити не може.

Кожен може долучитись до збору коштів у своїй області. Для цього працюють  обласні представники (https://sercedoserca.com.ua/oblasni-predstavnyky/). Саме ці люди, відповідають за збір коштів у своїй області, контролюють їх підрахунок, закупівлю обладнання та його роботу у лікарнях.

У обласного представника можна зареєструватись волонтером, організатором благодійного заходу, отримати вичерпну інформацію про проведення акції в вашому місті.

Також можна зробити благодійний внесок на єдиний рахунок Фонду.

Реквізити для перерахування благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для _____________ області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Більше: https://sercedoserca.com.ua

Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь