A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО 80-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 16.04.2019 08:41
Кількість переглядів: 753

12 квітня у комунальному закладі культури «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» відбувся спільний урочистий захід, присвячений 80-річчю утворення Сумської області. Святковий концерт був створений силами художньої самодіяльності районного Будинку культури і КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД».

І хоча, на жаль, не всі місця у глядацькому залі були зайняті, мабуть мешканці селища злякалися «лютого холоду», глядачі, які зібралися, дуже тепло приймали всіх артистів. Зі сцени звучали пісні у майстерному виконанні, як «народних ансамблів», так і солістів.

Найбільшими оплесками глядачі обдарували ансамбль «Очкинские бабоньки»,  виступ поважних жіночок привів глядачів у захват і вони довго аплодували «бабонькам»! Великим задоволенням для присутніх виявився виступ чоловіків Миколи Федотова і Віктора Твердунова з романтично-роковими піснями. Солістки районного Будинку культури Марина Махоня, Світлана Цюпко і Тетяна Гутько додали концерту весняної жіночності. Ліза Барканова і Дарина Горбачова вкотре порадували глядачів юною силою свого співочого таланту. Солістка Центру культури Людмила Несмашна  витончено виконала журливу пісню «Кленова балада». Зірками ж вечору і його окрасою, думаю зі мною всі погодяться, були народні ансамблі Центру культури - «Вербиченька» і «Деснянка». Запальні, веселі чи ліричні пісні у виконанні цих ансамблів завжди приймаються глядачем гучними оплесками!

Висловлюємо щиру подяку начальнику відділу культури Середино-Будського району Тетяні Калістратовій за допомогу у проведенні урочистого заходу, а також всім, кого не видно за лаштунками сцени. Всім учасникам і організаторам хочемо побажати  творчих успіхів і наснаги  на нелегкій ниві культурного життя і добробуту в кожну родину. Дякуємо вам!

Фото без опису

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь