A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДО БЮДЖЕТУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ НАДІЙШЛО БІЛЬЕ 448 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ДЕРЖАВНИХ КОШТІВ НА ВИПЛАТУ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ

Дата: 23.04.2019 15:53
Кількість переглядів: 492

Обласний Департамент фінансів повідомив, як будуть здійснюватися виплати державних соціальних допомог цього року

За інформацією обласного Департаменту фінансів, станом на 22 квітня 2019 року до бюджету Сумської області надійшло 448,61 млн. гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім`ям з дітьми, малозабезпеченим сім`ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

Також фінансова соціальна допомога буде здійснюватися по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.

Зокрема на допомогу у зв’язку з вагітністю і пологами спрямовано – 2,4 млн. гривень; на допомогу при усиновленні дитини – 0,5 млн. гривень; допомогу при народженні дитини – 116,3 млн. гривень; допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування – 19 млн. гривень; на дітей одиноким матерям – 69,5 млн. гривень; тимчасову державну допомогу дітям – 0,6 млн. гривень; малозабезпеченим сім’ям – 104,9 млн. гривень; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю – 84 млн. гривень; особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, державної соціальної допомоги на догляд – 15,5 млн. гривень;

По догляду за особами з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу виділено 16,6 млн. гривень; тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату – 1,7 млн. гривень; щомісячну компенсаційну виплату непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку – 0,5 млн. гривень; на дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), гострі або хронічні захворювання нирок IV ступеня, на дитину, яка отримала тяжку травму, потребує трансплантації органа, потребує паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність – 0,01 млн. гривень; на надання допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях – 0,5 млн. гривень; на одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка» –16,6 млн. гривень.

Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримку малих групових будинків отримано 9,6 млн. гривень.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь