-
-

ПРИВІТАЛИ ОСТАННЬОГО ВЕТЕРАНА ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Дата: 10.05.2019 11:34
Кількість переглядів: 644

В День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  голова громади Петро Гончаров та староста Голубівського старостинського округу Раїса Белоус відвідали з подарунками останнього ветерана війни нашої громади, жителя с. Лісне Бор Миколу Семеновича.

Вітаючи ветерана з прийдешнім святом, Петро Васильович та Раїса Володимирівна, подякували йому за особистий подвиг, виявлений  під час воєнного лихоліття, побажали колишньому воїну довгих років життя та  міцного здоров’я.

Бор Микола Семенович,  уродженець с.Стягайлівка, проживає в с.Лісне.

Нелегке життя прийшлось прожити, роки війни застали ще неповнолітньою дитиною, але в шістнадцять років  був призваний до радянської армії на фронт. 

В 1943 році призваний був до військової частини в зенітну артилерію де пройшов  пекло війни , перемога застала його на території  Німеччини.

За бойові заслуги був нагороджений: Орденом за мужність ІІІступеню, орденом Вітчизняної війни ІІІступеню, медаллю Жукова, а також іншими державними нагородами.

Після війни продовжував уже службу в лавах радянської армії в Баку до 1951 року. Повернувшись до дому одружився на дівчині с.Лісне, народили троє діточок, виховали їх, на теперішній час мають п’ятеро онуків, чотири правнуки.

Все своє життя, хоча уже був і пенсійний вік, але працював в колгоспі с. Голубівка, різноробочим. Тепер на заслуженому відпочинку проживає серед дітей та внуків, радуючись кожному прожитому дню.

Ми маємо пам’ятати про подвиг тих ветеранів, кого вже немає серед нас і цінувати досвід живих, що передають естафету мужності молодим воїнам, які сьогодні змушені взяти до рук зброю, захищаючи цілісність України.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь